Ambien CR


Sanofi-Aventis | Ambien CR (Medication)


Desc:

Ambien CR este recomandat pentru tratamentul pe termen scurt de insomnie (insomnie insomnie ocazionale tranzitorie, insomnie cronica). Zolpidem este un sedativ, de asemenea, numit un hipnotic. Aceasta afecteaza produse chimice din creier, care pot deveni dezechilibrata si provoca probleme de somn (insomnie).

Ambien CR sunt folosite pentru a va ajuta sa adormi când primul merge la culcare. Este folosit pentru a ajuta sa se retraga pentru a dormi, daca te trezesti în mijlocul noptii si apoi au probleme cu somnul.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente pot aparea dispepsie, sughit, greata. Efectele secundare rare includ anorexie, constipatie, disfagie, flatulenta, gastroenterita, varsaturi.

Efecte adverse rare includ enterite, eructation, esophagospasm, gastrita, hemoroizi, obstructie intestinala, hemoragii rectale, cariilor dentare; angina pectorala, aritmie, arterita, insuficienta circulatorie, extrasistole, agravate de hipertensiune, infarct miocardic, flebita, embolism pulmonar, edem pulmonar, varice, Tahicardie ventriculara, anormale de cazare, alterarea saliva, înrosirea fetei, glaucom, hipotensiune arteriala, impotenta, crescut saliva, tenesme. ...

Precaution:

Înainte de a lua Ambien CR, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la zolpidem sau la orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli de ficat, probleme mentale/starea de spirit (cum ar fi depresia, gândurile de sinucidere), istoria personala sau familiala de regulate utilizarea/abuz de droguri/alcool/alte substante, pulmonar/respiratie probleme (cum ar fi cronice obstructive pulmonare boala-BPOC, apnee de somn), unei anumite boli musculare (miastenia gravis).

Deoarece acest medicament te face somnoros, nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Evitati bauturile alcoolice.

Adultii mai în vârsta pot fi mai sensibile la efectele acestui medicament, mai ales de ameteala, confuzie, instabilitate, si somnolenta excesiva.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...