Americaine


Celltech | Americaine (Medication)


Desc:

Americaine/benzocaina, este un anestezic local folosit pentru a reduce durerea sau disconfortul cauzat de conditii, cum ar fi:iritatiile minore ale pielii, durere în gât, arsura, durere de dinti, iritatii vaginale sau rectale, încarnate, hemoroizi si multe alte surse de dureri minore pe o suprafata a corpului. Acesta actioneaza prin blocarea semnalelor nervoase în corpul dumneavoastra.

...

Side Effect:

efectele secundare care pot aparea atunci când se utilizeaza Americaine sunt:usoara usturime, arsura, sau mâncarime în cazul în care medicamentul este aplicat; piele sensibilitate sau roseata; sau uscate fulgi albi în cazul în care medicamentul a fost aplicat. Daca oricare dintre acestea persista sau se înrautatesc, informeaza medicul dumneavoastra.

Mai grave efecte secundare sunt:severa arsura, întepatura sau sensibilitate în cazul în care medicamentul este aplicat; umflarea, caldura sau roseata; maloasa, vezicule sau orice semne de infectie; sau dureri de cap, slabiciune, ameteala, probleme respiratorii, puls rapid si gri sau albastrui de culoarea pielii. Daca oricare dintre acestea apar, si, de asemenea, o reactie alergica, cum ar fi urticarie; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzelor, limbii sau gâtului, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Americaine, informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la benzocaina sau daca aveti orice alte alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca sufera sau au suferit de:astm bronsic, bronsita, emfizem, sau alte tulburari de respiratie; o boala de inima; orice deficit de enzime genetice (mostenit); sau daca sunteti fumator.

În timpul sarcinii sau alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...