Amidrine


BCM | Amidrine (Medication)


Desc:

Amidrine este o combinatie de acetaminofen, dichloralphenazone, si Izometheptena este utilizat pentru a trata migrene dureri de cap sau dureri de cap severe tensiune.

Acetaminofen este o durere de eliberare si un reductor de febra. Dichloralphenazone este un sedativ, care incetineste sistemul nervos central. Izometheptena provoaca îngustarea vaselor de sânge (vasoconstrictie).

...

Side Effect:

Mâncarime, uscaciune sau senzatie de arsura la nivelul mucoasei nazale. Destindere, congestie:utilizarea a continuat sau excesiv.

Mai putin frecvente semne de absorbtie sistemica includ:dureri de cap, ameteli, nervozitate, tulburari de somn si batai neregulate ale inimii.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:usor vânataie/sângerare, semne de infectie (de exemplu, febra, persistente dureri în gât), mentale/starea de spirit modificari, rapid/neregulate ale inimii.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava cum ar fi:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament spune furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la acetaminofen, Izometheptena sau dichloralphenazone, a chloral hidratat sau daca aveti orice alte alergii.

Informati medicul dumneavoastra sau farmacistul istoricul medical, în special de:inima/sânge vas de boala, boala de ochi, boli de rinichi, boala hepatica, hipertensiune arteriala, istorie de abuzul de droguri, depresie, probleme de stomac/esofag.

Deoarece acest medicament poate face sa va ametit sau somnolent, nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Evitati bauturile alcoolice.

Acest produs contine acetaminofen, care pot provoca leziuni hepatice. Utilizarea zilnica de alcool, mai ales atunci când sunt combinate cu acetaminofen, poate creste riscul de leziuni hepatice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...