Amifostine - injection


Unknown / Multiple | Amifostine - injection (Medication)


Desc:

Amifostine este folosit proteja rinichii împotriva efectelor nocive ale cisplatin care lupta impotriva cancerului de droguri la pacientii cu ovarian cancer sau cancer pulmonar. De asemenea, este utilizat pentru a preveni un anumit efect secundar (gura uscata) cauzate de tratamentul cu radiatii pentru cancer de cap si gât. Amifostine este gandit sa lucreze prin prevenirea anumitor substante chimice daunatoare celule sanatoase. Aceasta poate ajuta, de asemenea, repara celulele deteriorate de cisplatin sau radiatii de tratament.

Amifostine este într-o clasa de medicamente cunoscute ca chemoprotectants; protejeaza împotriva efectelor nocive ale cisplatin si radiatii de tratament. Durata tratamentului depinde de tipurile de medicamente luati, cât de bine corpul tau raspunde la ele, si tipul de cancer ai.

...

Side Effect:

Unele dintre efectele secundare includ:reactie alergica:mancarimi sau urticarie, umflarea în fata sau mâinile, umflarea sau furnicaturi în gura sau gât, senzatie de constrictie toracica, probleme de respiratie; vezicule, peeling sau eruptii cutanate rosii; durere toracica; emotie rapid, lent sau inegale; febra sau frisoane; leziunile de piele rosie pe palmele de la mâini sau talpi de picioare; severa greata sau varsaturi; rani sau pete albe, buzelor, gurii sau gâtului; brusca ameteli sau lightheadedness; umflarea în mâini, glezne, sau picioare; Neobisnuit oboseala sau slabiciune.

Alte mai putin grave efecte secundare pot include:mai putin efecte secundare grave, discutati cu medicul dumneavoastra:neclare viziune, durere, mâncarime, ardere, umflarea, sau o umflatura sub piele în cazul în care acul este introdus, neobisnuit somnolenta sau somnolenta, caldura sau roseata în fata, gâtul, arme, sau superioara piept. ...

Precaution:

Pacientii ar trebui sa fie în mod adecvat hidratat înainte de perfuzie Amifostine si tensiunea arteriala trebuie monitorizata. Siguranta administratiei Amifostine nu a fost stabilita la pacientii vârstnici sau la pacientii cu afectiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare preexistente, precum Cardiopatia ischemica, aritmii, insuficienta cardiaca congestiva, sau istoric de accident vascular cerebral sau atacuri ischemice tranzitorii. Amifostine trebuie utilizat cu atentie deosebita în aceste si alte pacientii în care efectele negative Amifostine comune de greata/varsaturi si hipotensiune arteriala poate fi mult mai probabil sa aiba consecinte grave.

Înainte de chimioterapie, Amifostine ar trebui sa fie administrat ca o infuzie de 15 minute. Tensiunii arteriale trebuie monitorizate la fiecare 5 minute în timpul perfuziei, ?i ulterior ca clinic indicat. Înainte de radioterapie, Amifostine ar trebui sa fie administrat ca o infuzie de 3 minute. Tensiunea arteriala trebuie monitorizata cel putin înainte si imediat dupa perfuzie, si dupa aceea clinic indicate. ...