Amigesic


Amide Pharmaceuticals | Amigesic (Medication)


Desc:

Amigesic este un medicament anti-inflamatorii medicamente antiinflamatoare (AINS) utilizate pentru tratarea febra, durere si inflamatie în organism din cauza artrita si poliartrita reumatoida. Acesta actioneaza prin blocarea mai multe diferite procese chimice în organism, care cauzeaza dureri si inflamatie. De asemenea, este folosit pentru tratarea inflamatiei si durerii care rezulta din leziunile tesuturilor moi, tendinita, bursita si conditii similare.

Luati acest medicament o doza exact ca furnizorul dvs. de sanatate comandat pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente de Amigesic sunt:arsuri la stomac; greata; stomac deranjat. Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre acestea persista sau se înrautatesc.

Alt efect secundar mai grave, care poate au nevoie de ajutor medical includ unei reactii alergice (eruptii cutanate stupi; dificultati de respiratie; etanseitatii în piept; umflare a gura, fetei, buzelor sau limbii); negru sau sângeroase scaune; confuzie; diaree; ameteli; somnolenta; pierderea auzului; zgomote în urechi; dureri severe de stomac; varsaturi. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Amigesic spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii la orice medicamente, produse alimentare, colorant sau animale. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si, de asemenea, daca aveti Istoricul de astm, sângerare sau coagulare probleme, polipi nazali, probleme de rinichi sau de ficat, guta, stomac sau peptic ulcere, arsuri la stomac, stomac deranjat sau dureri, accident vascular cerebral, un vas de sânge slabit sau sângerari în creier, sau deficienta de vitamina K.

Alcool în nu este recomandat în timpul tratamentului cu acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii se consulte cu medicul dumneavoastra înainte de a lua acest medicament. ...