Amiloride and Hydrochlorothiazide


Actavis | Amiloride and Hydrochlorothiazide (Medication)


Desc:

Acest produs este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala), insuficienta cardiaca sau suplimentare de lichid în organism (edem).

Scaderea tensiunii arteriale, ajuta la prevenirea accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic si probleme renale. Acest produs contine doua medicamente:amilorid si hidroclorotiazida. Ambele medicamente sunt apa pastile (diuretice) si cauza corpul tau pentru a scapa de apa si sare suplimentare. Acest efect poate creste cantitatea de urina se face la prima pornire a produsului. Amilorid, de asemenea, ajuta pentru a trata sau preveni nivel scazut de potasiu din sânge.

...

Side Effect:

Pot aparea dureri de cap, ameteli, greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare, dureri de stomac/abdominale, gaze, sau diaree. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Acest produs poate provoca o pierdere de prea mult corpul apei (deshidratarea) si sare/mineralelor. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste putin probabil dar simptome grave de deshidratare sau minerale pierdere:gura foarte uscata, sete extrema, crampe musculare, slabiciune, batai rapide ale inimii, ameteli severe, confuzie, neobisnuit scadere a cantitatii de urina, lesin, convulsii.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar grave apar:îngalbenirea ochi/piele, urina închisa la culoare, persistente greata/varsaturi, schimbare neobisnuita în urina (nu inclusiv cre?terea normala în urina când începe primul aceasta droguri), scaderea vederii, dureri de ochi.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua amilorid si hidroclorotiazida, informeaza medicul dumneavoastra si farmacistului daca aveti orice tip de alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente luati, medicamente pentru artrita, diabet zaharat sau hipertensiune arteriala; Suplimente de potasiu; si vitamine. Nu luati acest medicament daca luati spironolactona sau triamteren.

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau ati avut vreodata, diabet zaharat, guta sau boli de rinichi sau de ficat.

Daca aveti o interventie chirurgicala, inclusiv chirurgie dentara, spune medicul dentist sau ca luati amilorid si hidroclorotiazida.

Trebuie sa stiti ca acest medicament poate face somnoros. Conduce o masina sau de a folosi utilaje, pâna când va stiti cum va afecteaza acest medicament. Limita consumul de alcool.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...