Amino acid - electrolytes - glycerin - injection


Unknown / Multiple | Amino acid - electrolytes - glycerin - injection (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a ajuta mentine si îmbunatati echilibrul organismului proteine la pacientii care au nevoie de un supliment nutritiv pentru o perioada scurta de timp. Acest produs ofera organismului cu aminoacizi ca o sursa de proteine, minerale esentiale, si glicerina pentru energie.

...

Side Effect:

Flushing, greata, senzatie de cald sau roseata/iritatie usoara la locul de perfuzie IV poate sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt. Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca observati:orice semne de infectie (de exemplu, febra, frisoane), neobisnuit roseata, umflaturi, sau severa durere la locul IV.

Desi este putin probabil sa apara, pot dezvolta un dezechilibru de lichidul, minerale sau substante nutritive în timp ce primesc acest medicament. Terapia dumneavoastra poate trebuie sa fie schimbat pentru a corecta un dezechilibru. Este important sa pastrati numiri medicale si de laborator de monitorizare regulata de asistenta medicala dumneavoastra profesionale. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:schimbare în urina, cresterea sete/urinare, mentale/starea de spirit modificari, slabiciune musculara, lent/neregulate emotie, umflatura de maini/picioare/gleznelor.

O reactie alergica grava la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica grava include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la orice aminoacizi sau glicerina sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi latex, sulfiti), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:astm, sângerare probleme, insuficienta cardiaca congestiva, diabet.

Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:renale grava sau boli hepatice, anumite tulburari metabolice (azot afectata de utilizare). Acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar în timpul sarcinii si alaptarii. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. ...