Aminocaproic Acid


Xanodyne Pharmaceuticals | Aminocaproic Acid (Medication)


Desc:

Aminocaproic acid apartine unei clase de medicamente numite hemostatics si actioneaza ca un inhibitor de fibrinoliza. Acesta este utilizat pentru a controla sângerare care apare atunci când formarea cheagurilor de sânge sunt defalcate prea repede, în timpul sau dupa inima sau chirurgia ficatului; la persoanele care au anumite tulburari de sângerare; oameni care au cancer de prostata, pulmonar, stomac sau colului uterin; si la femeile gravide se confrunta placentara abruption.

Aminocaproic acid este, de asemenea, utilizat pentru a controla sângerare la nivelul tractului urinar care pot sa apara dupa o interventie chirurgicala de prostata sau rinichi sau la persoanele care au anumite tipuri de cancer.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, Aminocaproic acid poate provoca reactii adverse. Acestea includ:greata, varsaturi, dureri de stomac sau crampe, diaree; dureri de cap, ameteli, confuzie, halucinatii; umflarea de arme, mâini, picioare, glezne, sau pulpe inferioare; scaderea sau neclare viziune sau zgomote în urechi.

Mai grave efecte secundare nevoie ajutor medical:reactii alergice ca urticarie, eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie sau înghitire; slabiciune musculara; oboseala; piept de presiune sau durere stoarcere în piept; batai ale inimii rapide sau lente; tuse cu sânge; rugina urina colorata; scaderea cantitatea de urina; lesin; convulsii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alte medicamente. Informati medicul dumneavoastra despre istoricul medical si daca vreodata ati avut cheaguri de sange sau rinichi, inima sau boli hepatice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati Aminocaproic acid fara sfatul medicului dumneavoastra. ...