Aminolevulinic acid solution applicator


Syntex Laboratories | Aminolevulinic acid solution applicator (Medication)


Desc:

Solu?ie de acid aminolevulinic este utilizat pentru a trata pacientii adulti cu gliom maligne (un tip de tumoare pe creier). Gliolan ajuta la chirurgi pentru o mai buna vizualiza tumora în timpul interventiei chirurgicale pentru a elimina din creier.

Boala este considerata rara, aminolevulinic acid este folosit în combinatie cu Terapia fotodinamica, pentru a trata keratoza actinica (mici umflaturi iritabil sau descuamarea sau coarne pe sau sub piele care duce la expunerea la lumina soarelui si se poate dezvolta în cancer de piele) din fata sau scalp. Aminolevulinic acid este într-o clasa de medicamente numite agenti photosensitizing. Atunci când aminolevulinic acid este activat de lumina, daune celulele de leziuni de keratoza actinica. Aminolevulinic acid vine într-un aplicator special pentru a fi facute într-o solutie si aplicate în zona de piele afectate de un medic.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente reactii adverse asociate cu anemia (scazut de celule rosii din sânge conteaza), trombocitopenie (scazut de trombocite), leucocitoza (ridicat de celule albe din sânge, un tip de celule albe din sânge) si nivelurile sanguine crescute ale enzimelor hepatice (bilirubina, alanin aminotransferazei, aspartat aminotransferaza, gamma glutamyltransferase si amilaza). Aminolevulinic acid poate provoca reactii adverse.

Spuneti medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:furnicaturi, întepaturi, întepaturi, sau ardere a leziunilor în timpul tratamentului lumina albastra (ar trebui sa obtineti o mai buna în termen de 24 de ore), roseata, umflaturi, si scalarea de keratoza actinica tratate si pielea din jur (ar trebui sa obtineti o mai buna în termen de 4 saptamâni), decolorare a pielii, mâncarime, sângerare, vezicule, puroi sub piele, urticarie. ...

Precaution:

Solu?ia de acid Aminolevulinic nu se folosesc la pacientii care pot fi hipersensibil (alergic) la clorhidrat de acid 5 aminolevulinic sau porfirine. Se recomanda prudenta la pacientii cu porfirie (incapacitatea de a metabolize de porfirine) sau în timpul sarcinii. Înainte de a utiliza aminolevulinic acid.

Spune furnizorul dvs. de dochealthcare-daca sunteti alergic la aminolevulinic acid, porfirine, sau orice alte medicamente, ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati sau intentionati sa ia. Asigurati-va ca pentru a mentiona oricare dintre urmatoarele:antihistaminice; diuretice (apa pastile); griseofulvina (Fulvicin-U/F, Grifulvin V, Gris-PEG); medicamente pentru diabet zaharat, boli mintale si greata; antibiotice sulfa; si tetraciclina antibiotice precum demeclocycline, doxiciclina, minociclina si tetraciclina. Medicul dumneavoastra poate trebuie sa modificati dozele de medicamente sau sa monitorizeze cu atentie pentru efectele secundare si daca aveti porfirie (o afectiune care provoaca sensibilitate la lumina).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest...