Aminophylline

Hospira | Aminophylline (Medication)

Desc:

Acest medicament este utilizat în asociere cu alte medicamente pentru a trata si preveni respiratie suieratoare si probleme de respiratie cauzate de boli pulmonare în curs de desfasurare (de exemplu, astm, emfizem, bronsita cronica). Aminophylline apartine unei clase de medicamente cunoscute ca xanthines. Functioneaza în cailor respiratorii prin relaxarea muschilor, aer pasaje pentru a îmbunatati respiratie, si scaderea plamânilor raspuns la iritanti de deschidere. Controlul simptomelor de probleme de respiratie poate scadea timpul pierdut la locul de munca sau de scoala.

...


Side Effect:

Stomac durere/crampe, greata, varsaturi, diaree, pierderea poftei de mâncare, dureri de cap, probleme cu somnul, iritabilitate, agitatie, nervozitate, tremura, înrosirea fetei, si a crescut urinare pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:confuzie, ameteala, mentale/starea de spirit modificari, convulsii/durere/tandrete/slabiciune musculara, respiratie rapida. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:lesin, rapid/lent/neregulate emotie, voma, care arata ca motive de cafea, convulsii. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar.

Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, rosu/descuamarea pielii, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. Aceasta nu este o lista completa de efecte secundare posibile. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza aminophylline, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau teofilina, teobromina, cofeina sau ethylenediamine; sau, daca aveti orice alte alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:o anumite tulburari de respiratie (fibroza chistica), o anumita problema de ochi (glaucom), diabet, probleme cardiace (de exemplu, insuficienta cardiaca congestiva, batai neregulate ale inimii), hipertensiune arteriala, curent febra/gripa-ca simptome, boli de rinichi, boli de ficat (de exemplu, ciroza), convulsii, ulcerul stomacului/intestinale, boli tiroidiene.

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice. Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist ca luati acest medicament.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».