Amiodarone


Akorn Pharmaceuticals | Amiodarone (Medication)


Desc:

Amiodarona este un antianginal si Antiaritmice droguri. Aceasta creste durata de actiune ventriculara si atriala musculare prin inhibarea Na, K-activat miocardice adenozin triphosphatase. Exista o scadere care rezulta în ritmul cardiac si rezistentei vasculare.

Amiodarona este folosit pentru a mentine inima bate normal la persoanele cu viata în pericol tulburari de ritm cardiac de ventriculi (camerele inferioare ale inimii care permit sângelui sa curga din inima). Amiodarona este utilizat pentru a trata tahicardie ventriculara sau fibrilatie ventriculara. În plus fata de un medicament antiaritmic, amiodarona, de asemenea, determina dilatarea vaselor de sânge. Acest efect poate duce la o scadere a tensiunii arteriale. Datorita acestui fapt, este, de asemenea, poate fi un beneficiu la pacientii cu insuficienta cardiaca congestiva. ...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Contactati furnizorul de asistenta medicala la o data daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave, chiar daca acestea apar la câteva luni dupa ce încetati sa utilizati amiodarona:un nou sau un model agravarea batai neregulate ale inimii; batai de inima rapide, lent sau pounding; sentimentul ca se putea trece; respiratie suieratoare, tuse, dureri în piept, probleme de respiratie, tuse cu sânge; încetosata, pierderea vederii, dureri de cap sau dureri in spatele ochilor dumneavoastra, uneori cu varsaturi; senzatie de scurt de respiratie, chiar cu efort usoara, umflatura, cresterea în greutate rapida; pierdere în greutate, subtierea parului, sentimentul prea cald sau prea rece, a crescut transpiratie, neregulate perioadele menstruale, umflarea gâtului (gusa); amorteala, arsura, durere sau furnicaturi în mâini sau picioare; sau greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor). ...

Precaution:

Înainte de a lua amiodarona, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de ficat, boli pulmonare, probleme cu glanda tiroida.

Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta ca aceasta medicamente poate face sa va simtiti ametit. Limita de bauturi alcoolice.

Acest medicament poate te face mai sensibile la soare, de aceea evita expunerea la soare prelungite si de a folosi o protectie solara.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti dumneavoastra medici sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

Amiodarona poate provoca o conditie care afecteaza ritmul cardiac (prelungirea intervalului QT). Riscul de prelungirea intervalului QT poate fi marita daca aveti anumite afectiuni medicale sau sunt luati alte medicamente care pot afecta ritmul cardiac. Înainte de a utiliza amiodarona, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti oricare dintre urmatoarele conditii:anumite probleme cardiace, istoric familial de anumite probleme cu inima, scazute niveluri de potasiu sau magneziu în sânge.

Nu este recomandat sa utilizati acest medicament în timpul sarcinii sau alaptarii fara sfatul medicului dumneavoastra.

...