Accutane


Roche | Accutane (Medication)


Desc:

Accutane este o forma de vitamina A. Aceasta reduce cantitatea de sebum eliberata de glandele din pielea ta, si ajuta pielea sa se reinnoiasca mai repede.

Accutane este un medicament pe cale orala in primul rând prescris pentru a trata acneea severa. Acesta este, de obicei, dat dupa ce alte medicamente antiacneice sau antibiotice au fost incercate, fara succes in tratamentul simptomelor.

...

Side Effect:

Reactiile adverse severe cauzate de Accutane includ tulburari intestinale cronice, cum ar fi; Boala intestinale inflamatorie, boala Chron, si colita ulcerativa, tendinte de suicid, si chiar defecte congenitale. Cele mai multe dintre aceste reactii adverse sunt cronice si ramân chiar si dupa ce pacientul opreste traamentul.

Reactiile adverse cel mai distrugatoare ale Accutane sunt defectele congenitale grave daca este luat in timpul sarcinii. Este extrem de important ca femeile sa nu ia Accutane in timp ce sunt gravide, si sa nu ramâneti gravida in timpul tratamentului.

...

Precaution:

Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la isotretinoin sau la parabeni, sau daca sunteti gravida.

Pentru a va asigura ca puteti lua in conditii de siguranta Accutane, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste alte conditii:un istoric personal sau familial de depresie sau de boli psihice, boli de inima, colesterol ridicat sau trigliceride; osteoporoza sau alte tulburari osoase; o tulburare intestinala, cum ar ca boala inflamatorie intestinala, colita ulcerativa, boala Crohn sau, diabet, astm, o tulburare de alimentatie (anorexie nervoasa) sau boli hepatice.

Accutane poate creste nivelul de grasimi din sânge, uneori la niveluri riscante. Aceasta revine la normal, atunci când medicamentul este oprit. Ocazional, poate afecta ficatul.

...