Amitriptyline


Unknown / Multiple | Amitriptyline (Medication)


Desc:

Amitriptilina ajuta scuti depresie si durere. Amitriptilina este un medicament utilizat pentru a trata diverse forme de depresie, durere asociata cu nervii (durere neuropata), si pentru a preveni migrene dureri de cap. Amitriptilina este uneori prescris pentru a ajuta la tratamentul durerii asociate cu cancerul. În plus, este uneori prescris pentru diverse tipuri de dureri cronice.

...

Side Effect:

efecte secundare, cum ar fi o gura uscata si somnolenta, poate face dificil de a creste doza la persoanele în vârsta. Culcare dozare, ajuta la somn pacientul. Amitriptilina poate creste pofta de mâncare, cauza crestere în greutate, sau produce un gust neplacut în gura. Aceasta poate provoca, de asemenea, diaree, varsaturi sau arsuri la stomac. Luati acest medicament cu alimente poate reduce efectele secundare digestiv.

Alte reactii adverse mai putin probabil includ tremor musculara, nervozitate, afectarea functiei sexuale, transpiratie, eruptii cutanate, mâncarime, caderea parului, zgomote în urechi, sau modificari în machiaj de sânge al pacientului. ...

Precaution:

Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra înainte de a lua Amitriptilina, daca au:o istorie recenta de atac de cord; boli de inima; convulsii; dificultate trece urina; glaucom; un ritm cardiac neregulat (aritmie); boli de rinichi, inclusiv insuficienta renala (insuficienta renala); boli de ficat, inclusiv insuficienta hepatica sau de ciroza; o istorie de abuzul de droguri sau alcool; orice alergii, inclusiv alergii la produsele alimentare, coloranti, sau conservanti.

De asemenea, lasa medicul dumneavoastra stie daca sunteti:gravide sau de gândire de a deveni gravida sau alapteaza.

Asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre alte medicamente luati, inclusiv prescriptie si non-reteta medicamente, vitamine, si suplimente pe baza de plante. ...