Amlexanox


Access Pharmaceuticals | Amlexanox (Medication)


Desc:

Amlexanox este utilizat pentru a trata Ulceratii ale gurii numit aphthous ulcer sau aftele. Aceasta scade timpul ulcere ia pentru a se vindeca. Deoarece amlexanox scade timpul de vindecare, aceasta scade, de asemenea, durerea te simti.

...

Side Effect:

Dureri temporare, jignitor sau de arsura la locul de aplicare pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti dumneavoastra medic/medic dentist sau farmacist prompt.

Spuneti medicului/dentist imediat daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:crescut gura rani, greata, diaree.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. Aceasta nu este o lista completa de efecte secundare posibile. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza amlexanox, spuneti dumneavoastra medic/medic dentist sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti dumneavoastra medic/medic dentist sau farmacist istoricul medical, în special a sistemului imunitar probleme.

Evita alcool si nicotina, deoarece aceste produse pot irita rani.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...