Amlodipine


Unknown / Multiple | Amlodipine (Medication)


Desc:

Amlodipina este într-un grup de medicamente numite blocante ale canalelor de calciu. Amlodipina relaxeaza (largeste) vaselor de sânge si îmbunatateste fluxul de sânge. Este folosit singur sau in combinatie cu alte medicamente pentru tratamentul hipertensiunii arteriale si dureri în piept (angina pectorala). Acesta scade tensiunea arteriala prin relaxarea vaselor de sânge, astfel inima nu a pompa cat de tare. Acesta controleaza durere toracica prin cresterea furnizarea de sânge la inima. Daca sunt luate în mod regulat, Amlodipina controleaza dureri în piept, dar ea nu se opreste dureri în piept, odata ce începe.

...

Side Effect:

Motive care ramân oarecum misterios la noi, Amlodipina este unul dintre cele mai populare medicamente tensiunii arteriale în farmacie. Acest blocant al canalelor de calciu scade tensiunea arteriala în parte prin interferarea cu fluxul de calciu în peretii arterelor. Acest lucru ajuta dilata vasele de sânge în inima si pe tot corpul.

Posibile efecte secundare asociate cu Amlodipina includ:umflarea gleznelor, retentia de lichide, ameteli, dureri de cap, înrosirea fetei, oboseala, greata, palpitatii, neuropatie periferica, eruptii cutanate. ...

Precaution:

Înainte de a lua Amlodipina, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau la blocantele canalelor de calciu (cum ar fi nisoldipine, Nifedipina) alte dihydropyridine sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:o anumite structurale inima problema (stenoza aortica), tensiune arteriala foarte scazuta, boli de ficat.

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice. Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante).

În timpul sarcinii, acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Discutati despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Este necunoscut daca acest medicament trece în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de a alaptarii. ...