Ammonium


Chattem | Ammonium (Medication)


Desc:

Lactat de amoniu este o combinatie de lactic acid ?i hidroxid de amoniu. Lactat de amoniu este un hidratant utilizat pentru a trata pielea uscata, solzos, râios.

Acest lucru este pentru uz topic numai, evita contactul cu ochii, buzele, în interiorul gura sau nasul, zona vaginala, si orice zone din pielea rupt. Jignitor sau de arsura poate sa apara atunci când acest medicament este aplicat pe fata, pe piele crapate sau pe un recent de ras zona de piele. Pentru mai multe detalii, consultati medicul sau farmacistul.

...

Side Effect:

De obicei, amoniu este bine tolerat si sigure pentru majoritatea oamenilor si nu provoaca reactii adverse severe. Cele mai frecvente acest medicament poate provoca usturime, arsura, si roseata. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Informati medicul dumneavoastra imediat, daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:întunecare/iluminat de piele, mici puncte rosii pe piele.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rara, dar obtine asistenta medicala daca oricare dintre urmatoarele simptome apar:eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, ameteli severe, închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie. ...

Precaution:

Nu se aplica lactat de amoniu fata ta decât daca medicul dumneavoastra va-a spus sa. Evita obtinerea acestui medicament in gura sau ochii. Daca acesta ajunge în oricare din aceste zone, clatiti cu apa.

Aplica lactat de amoniu actualitate dupa ras sau de a folosi pielii arse de soare, windburned, uscate, crapate, iritat sau rupte. Evitati expunerea la lumina soarelui sau razele UV artificiala (lampi solare sau tabacirea paturi). Lactat de amoniu poate face pielea mai sensibila la lumina soarelui, prin urmare, folosesc o protectie solara si poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

Stop folosind medicamente si sunati-va medicului daca aveti severa arsura, întepatura, roseata sau descuamarea pielii tratate cu lactat de amoniu.

...