Amnesteem


Mylan Laboratories | Amnesteem (Medication)


Desc:

Amnesteem/isotretinoin este o forma de vitamina A. Reduce cantitatea de ulei de ulei de glande în pielea ta, si ajuta pielea reînnoi mai repede. Acesta este utilizat pentru a trata acnee nodular severe, care nu a raspuns la alte tratamente, inclusiv antibiotice.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente de isotretinoin sunt piele uscata, mâncarime, nas uscat, sângerari nazale, fisuri la colturile gurii, gura uscata, si inflamatie a albului ochilor. Dureri articulare, de asemenea, sunt comune. Pacientii pot dezvolta o crestere a colesterolului din sânge si trigliceridelor.

Au fost raportate probleme psihiatrice, cum ar fi depresie, halucinatii si comportament suicidar. Efecte adverse rare includ infectii ale pielii, peeling, sensibilitate la soare, afectarea auzului si hepatita. Rareori, isotretinoin poate provoca creier umflarea, care produce greata, varsaturi, dureri de cap, si modificari în viziune. ...

Precaution:

Isotretinoin poate provoca defecte de nastere severa, amenintatoare de viata. Nu folositi niciodata isotretinoin daca sunteti gravida sau alaptati.

Nu luati suplimente de vitamine care contin vitamina A, în timp ce luati isotretinoin. Dona sânge în timpul tratamentului isotretinoin si pentru cel putin 30 de zile dupa ce încetati sa luati-l.

...