Amoply


Johnson & Johnson | Amoply (Medication)


Desc:

Amoply/aromatice amoniac este utilizat pentru a trata sau preveni lesin. Acesta actioneaza prin cresterea organismului nevoia de a respira. Acest medicament poate provoca ardere/iritare a ochilor/pielii, astfel încât ar trebui sa se evite contactul cu pielea.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:varsaturi, diaree, dureri de cap.

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:probleme de respiratie, dureri oculare, viziune modificari.

Tuse sau lacrimarea ochilor pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul sau farmacistul prompt. Acest medicament poate fi daunatoare daca este înghitit. În cazul în care este suspectata de înghitire sau Supradozaj, contactati locale otrava centru de control sau camera de urgenta imediat.

Cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Amoply, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la aromatice amoniac sau daca aveti orice alte alergii. Nu începe, opresc sau sa modifice doza de orice medicament înainte de a verifica mai întâi cu medicul dumneavoastra sau farmacistul. Daca utilizati acest produs sub îndrumarea medicului dumneavoastra, medicul dumneavoastra sau farmacistul poate fi deja constienti de interactiuni de droguri posibil si poate fi monitorizare pentru ei.

Daca aveti probleme (de exemplu, astm bronsic, bronsita, emfizem) de respiratie, consultati medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...