Amoxil


GlaxoSmithKline | Amoxil (Medication)


Desc:

Amoxil/amoxicilina apartine unei clase de antibiotice denumit peniciline. Acesta actioneaza prin combaterea bacteriilor în corpul dumneavoastra. Amoxil este utilizat pentru a trata mai multe tipuri diferite de infectii, cum ar fi infectii ale urechii, infectii ale vezicii urinare, pneumonie, gonoreea, si E. coli sau salmonella infectie.

Amoxil este un medicament de prescriptie numai. Este luata de gura, cu sau fara alimente, ca regia de catre furnizorul dumneavoastra de sanatate. Nu cresc doza fara aprobarea medicului dumneavoastra. Alcoolul este interzis.

...

Side Effect:

efecte secundare poate varia de la usoara la grave la persoana la persoana. Greata, varsaturi, dureri de stomac; vaginale de mâncarime sau de descarcare de gestiune; dureri de cap; umflate, negru sau paros limbii; sau sturz pot aparea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra.

Mai grave efecte secundare, care au nevoie de ajutor medical imediat includ:o reactie alergica severa - stupi; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gâtului; febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter; diaree apoasa sau sângeroase; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; usor vânatai sau sângerari, slabiciune neobisnuite; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; agitatie, confuzie, neobisnuit gândurile sau comportament; sau sechestru. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Amoxil, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la amoxicilina, la alte antibiotice, sau daca aveti orice alte alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si, de asemenea, istoricul medical, daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:astm; boli hepatice; boli de rinichi; mononucleoza; o istorie de diaree cauzate prin luarea de antibiotice; sau o sângerare sau tulburare de coagulare a sângelui.

Discuta cu medicul dumneavoastra despre orice riscuri în timp ce utilizati Amoxil în timpul sarcinii sau alaptarii. Acest antibiotic poate face anticonceptionale mai putin eficace, prin urmare, sa ia masuri de precautie suplimentare. ...