Amphetamine and dextroamphetamine


Barr | Amphetamine and dextroamphetamine (Medication)


Desc:

Amfetamina si dextroamphetamine este un stimulent de sistemul nervos central. Aceasta afecteaza produse chimice din creierul si nervii care contribuie la hiperactivitate si control impuls.

Amfetamina si dextroamphetamine este utilizat pentru a trata narcolepsie si attention deficit tulburari de hiperactivitate (ADHD). Amfetaminele stimula creierul prin sporirea nivelului de neurotransmitatori (substante chimice produse de nervii care sunt eliberate si atasati la alte nervi din apropiere ca un mijloc de comunicare între nervii), dopamina si noradrenalina, în creier. Mecanismul exact de actiune în ADHD este necunoscut.

...

Side Effect:

efectele secundare amfetamine includ stimulare excesiva a sistemului nervos care duce la nervozitate, agitatie, excitabilitate, ameteli, dureri de cap, insomnie, frica, anxietate, tremor, si chiar si halucinatii si convulsii (convulsii).

Tensiunii arteriale si frecventei cardiace poate creste, si pacienti pot prezenta palpitatii ale inimii. Moarte subita, accident vascular cerebral, atac de cord, depresie, episoade maniacale, comportament agresiv sau ostilitatea, psihoza, cresterea suprimarea (utilizarea pe termen lung), dependenta si simptome de retragere pot aparea, de asemenea. ...

Precaution:

Nu luati acest medicament daca ati utilizat un inhibitor MAO, cum ar fi isocarboxazid (Marplan), tranylcypromine (Parnate), phenelzine (Nardil), rasagilina (Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam) sau în ultimele 14 zile ca pot aparea efecte secundare grave, amenintatoare de viata.

Nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la amfetamina si dextroamphetamine, sau daca va au intarit arterelor (arterioscleroza), boli de inima, moderata pâna la severa hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala), tiroida hiperactiva, glaucom, anxietate severa sau agitatie, sau un istoric de dependenta de droguri sau alcool.

Unele stimulente au cauzat moartea subita la copii si adolescenti cu probleme cardiace grave sau defecte cardiace congenitale. Înainte de a lua amfetamina si dextroamphetamine, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de probleme cardiace.

Utilizarea pe termen lung de amfetamina si dextroamphetamine poate încetini cresterea unui copil. Spuneti medicului dumneavoastra daca copilul folosind acest medicament nu este în crestere sau câstiga în greutate în mod corespunzator.

Amfetamina si dextroamphetamine este un medicament de abuz si poate fi formativa, deci urmari de cantitatea de medicament utilizate de fiecare sticla noi. ...