Accutrim


ViiV Healthcare | Accutrim (Medication)


Desc:

Accutrim / fenilpropanolamina (PPA) este utilizat pentru a trata congestie nazala asociata cu raceala, alergii, febra fânului, sau alte boli respiratorii (de exemplu, rinita, sinuzita). Acesta a fost, de asemenea utilizat ca o dieta fara prescriptie-ajutor pentru pierderea in greutate. Acesta a fost, de asemenea utilizat ca o dieta fara prescriptie-ajutor pentru pierderea in greutate.

Luati acest medicament pe cale orala exact asa cum prescris de catre medicul dumneavoastra. Nu cresteti doza sau de a lua acest medicament mai des decât regizat. Doza se bazeaza pe starea dumneavoastra de sanatate si raspunsul la tratament. Actiune de lunga durata (intarziata cu eliberare) produsele trebuie sa fie înghitite întregi.

...

Side Effect:

Ameteli, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, greata, gura uscata, neliniste, sau probleme cu somnul pot sa apara.

Reactii adverse grave pot include:batai neregulate ale inimii, probleme de vedere, eruptii cutanate, nervozitate, a crescut congestie nazala, unilateral slabiciune, vorbire neclara, stare de confuzie, dureri în piept, dificultati de urinare; modificari psihice starea de spirit.

...

Precaution:

Discutati cu medicul dumneavoastra istoricul medical, în special de:probleme renale, boli de inima, hipertensiune arteriala, probleme de lungi (de exemplu, astm, emfizem), problemele tiroidiene, diabet, glaucom, probleme de prostata, depresie, alergii (în special de droguri alergii ).

Acest medicament poate face sa va ametit, utilizati prudenta angajarea în activitati care necesita vigilenta fi de conducere sau de a folosi utilaje. Limita bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...