Amphocin


Pfizer | Amphocin (Medication)


Desc:

Amphocin se administreaza în principal la pacientii cu infectii fungice progresiva, viata în pericol. Acest puternic medicament nu trebuie utilizat pentru a trata infectiile fungice neinvaziv, precum Sturz orala, candidoza vaginala si Candidoza esofagiana la pacientii cu un numar de neutrofile normale.

...

Side Effect:

efectele secundare pot include:uscat gura, cresterea sete, greata, varsaturi; Extreme somnolenta, nelinistite senzatie, confuzie, urinat mai mult sau mai putin decât de obicei, sau nu la toate, dureri musculare sau slabiciune, ritm cardiac rapid sau inegale, senzatie zapacit, lesin; confiscarea (convulsii), febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei, culoare a pielii, usor vânataie sau sângerare, slabiciune neobisnuite; sau greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor). ...

Precaution:

Anunta medicul dumneavoastra va istoricul medical, în special de:alte boli, probleme renale, alergii (în special droguri alergii). Anunta medicului dumneavoastra daca simptomele se agraveaza sau infectie reapare.

Pentru a fi sigur acest medicament nu cauzeaza efecte nocive, celulele sanguine, functiei renale, si functiei hepatice poate fi necesar sa fie testate periodic. Amphocin poate avea efecte de durata pe corpul tau. Nu ratati nici vizite follow-up la medicul dumneavoastra pentru teste de sânge sau de urina.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...