Amrix


Cephalon | Amrix (Medication)


Desc:

Amrix este indicat ca adjuvant la odihna si terapie fizica pentru scutirea de spasme musculare asociate cu afectiuni acute, dureroase musculo-scheletice. Îmbunatatirea se manifesta prin scutirea de spasme musculare si asociate semne si simptome, si anume, durere, sensibilitate, si limitare a miscarii.

Amrix nu a fost gasit eficiente în tratamentul de spasticitate asociate cu boli cerebrale sau spinale cablu sau la copiii cu paralizie cerebrala.

...

Side Effect:

Reactii adverse frecvente ale Amrix includ somnolenta, gura uscata, oboseala, dureri de cap si ameteli. Alte efecte adverse raportate includ greata, constipatie, vedere încetosata, gust neplacut, nervozitate, confuzie, acid reflux, si dureri abdominale sau disconfort. Încetarea brusca dupa tratament prelungit poate provoca retragerea simptome precum dureri de cap, greata si slabiciune. ...

Precaution:

Datorita actiunii sale de atropina-ca, Amrix/cyclobenzaprine trebuie utilizat cu prudenta la pacientii cu antecedente de retentie urinara, glaucom cu unghi-închidere, cresterea presiunii intraoculare, si la pacientii lua medicament anticolinergic.

Nu luati Amrix daca ati utilizat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Efecte secundare grave, amenintatoare de viata poate aparea daca luati cyclobenzaprine înainte de inhibitor de MAO a eliminat din organism.

Nu trebuie sa luati Amrix daca ati avut recent un atac de cord, sau daca aveti o inima tulburare de ritm, insuficienta cardiaca congestiva, bloc cardiac sau o tiroida hiperactiva.

Amrix poate provoca reactii adverse care pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta si treaz. Evitati consumul de alcool, care poate creste unele dintre efectele secundare ale Amrix.

În timpul sarcinii si alaptarii este recomandat sa consulte medicul dumneavoastra înainte de a lua acest medicament.

...