Anabolic steroids - oral


Pharma Nord | Anabolic steroids - oral (Medication)


Desc:

Steroizi anabolizanti sunt substante sintetice legate de hormoni de sex masculin. Utilizari medicale ale steroizi anabolizanti includ unele probleme hormonale la barbati, sfârsitul pubertatii si pierderea musculare din unele boli.

Culturisti si sportivi folosesc adesea anabolic steroizi pentru a construi muschii si imbunatati performantele atletice. Dar folosindu-le în acest fel nu este legala sau în conditii de siguranta. Abuzul de steroizi anabolizanti a fost legat cu multe probleme de sanatate. Acestea variaza de la neatractive pentru viata în pericol si includ:acnee si chisturi; sân cresterii si în scadere ale testiculelor la barbati; voce aprofundarea si de crestere a parul de pe corp la femei; probleme cardiace, inclusiv infarct; boli hepatice, inclusiv a cancerului; comportament agresiv.

Prevenirea de abuzul de steroizi începe la o vârsta frageda. Exista o presiune chiar la mijloc scoala sa ia medicamente pentru a creste performanta pe terenul de joc si în sala de gimnastica. De asemenea, aspectul personal si perceptia începe la începutul anului. Asteptari nerealiste poate conduce adolescent baieti si fete pentru a arata ca modele de reviste de moda si sportivi în sala de gimnastica.

Consiliere si orientare, care continua prin liceu si de dincolo sa dovedit a fi eficace în reducerea steroizi utilizati în populatia mai tineri. ...

Side Effect:

Complicatiile de abuzul de steroizi anabolici sunt un rezultat al excesului de testosteron, care afecteaza aproape toate sistemele de organe în organism. Unele dintre aceste reactii sunt reversibile si scaderea atunci când abuz de droguri se opreste în timp ce altele sunt permanente si ireversibile.

La barbati, steroizi exces suprima productia de testosteron normale în organism si poate duce la retractat testicule si a scazut spermei conta, chelie si dezvoltarea sanilor (ginecomastie).

La femele, steroizi va duce la masculinizarea cu pierderea de grasime corporala si dimensiunea sanilor, umflare a clitorisului, ingrosarea vocii, si dezvoltarea de par facial si corp.

Viata în pericol reactii adverse includ atac de cord si accident vascular cerebral, riscul de formare a cheagurilor de sânge (tromboza venoasa profunda si embolie pulmonara), cancer la ficat si insuficienta hepatica.

Pielea este adesea afectate de exces de utilizarea de steroizi si problemele sunt similare la adolescenti de sex masculin trece prin pubertate cu sau spike de testosteron. Acnee este adesea prezent cu formarea de chisturi în piele. Parul poate deveni, de asemenea, gras.

...

Precaution:

Spune furnizorul de asistenta medicala-istoricul medical, în special:boli de inima, ficat sau rinichi, boala coronariana, sechestrarea tulburari, diabet, alergii orice aveti.

Acest medicament nu trebuie utilizat de catre barbati cu San sau cancer de prostata. Din cauza efecte adverse grave, acest medicament nu trebuie folosit pentru a imbunatati performantele atletice sau aspectul fizic.

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau alaptarii fara sfatul medicului dumneavoastra. ...