Anadrol


Unimed Pharmaceuticals | Anadrol (Medication)


Desc:

Anadrol este utilizat în conditii cum ar fi anemie cauzata de productia de deficit de celule rosii, dobândite anemie aplastica, anemie congenitala, myelofibrosis si Anemiile hipoplazica datorita myelotoxic droguri.

Acest medicament este un sex masculin hormon sintetic (androgeni sau steroizi anabolici) utilizat pentru a trata un numar scazut de celule rosii din sânge (anemie). Acesta actioneaza prin cresterea cantitatii de hormon (Eritropoietina) implicate în productia de celule rosii din sânge.

Datorita riscului de reactii adverse grave, eventual amenintatoare de viata, acest medicament nu trebuie folosit pentru a imbunatati performantele atletice sau aspectul fizic. Anadrol spori capacitatea de atletic. Atunci când este utilizat ca regia sub supraveghere medicala, riscurile sunt minime.

...

Side Effect:

Comun adverse efecte persista pot include:senzatii anormale pielii; acnee; anxietate; chelie; modificari în dorinta sexuala; disconfort organism generale; dureri de cap.

Cauta îngrijiri medicale imediat daca oricare dintre aceste reactii adverse severe apar:reactii alergice severe (eruptii cutanate stupi; dificultati de respiratie; etanseitatii în piept; umflare a gura, fetei, buzelor sau limbii); sân cresterii; modificari în perioadele menstruale; modificari în culoarea pielii; ingrosarea vocii; depresie; erectii frecvente sau persistente; raguseala; starea de spirit sau probleme mentale; mai mult par pe fata; greata; noi noduli sau durere; umflarea bratelor sau picioarelor; probleme cu somnul; Probleme urinare; neobisnuit vânataie sau sângerare; varsaturi; cresterea in greutate; îngalbenirea pielii sau a ochilor.

...

Precaution:

Inainte de a lua Anadrol, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Consultati medicul sau farmacistul daca aveti:(barbati) cancerul de sân, cancerul cu nivelul de calciu din sânge mare (femele), cancerul de prostata, boli grave de rinichi, boala hepatica severa de sân.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli de ficat, boli de inima (de exemplu, insuficienta cardiaca congestiva, boala coronariana), umflarea (edemul, fluid de retentie), prostatei, diabet.

Daca aveti diabet zaharat, oxymetholone poate creste nivelul de zahar din sânge. Verificati nivelul de glucoza sânge (sau urina) frecvent, ca regia de catre medicul dumneavoastra si raport cu promptitudine orice rezultate anormale. Dumneavoastra medicamente diabet zaharat poate fi necesar sa fie ajustate.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale. Acest medicament poate cascadorii cresterii la copii sub vârsta de 18 ani. Radiografii periodice osoase poate fi utilizat pentru a monitoriza efectele de droguri pe cresterea oaselor. Anadrol pot afecta dezvoltarea sexuala la copii. Consultati medicul pentru mai multe detalii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...