Anagrelide


Unknown / Multiple | Anagrelide (Medication)


Desc:

Anagrelide scade numarul de celule (trombocite) de coagulare a sângelui în organism, care împiedica formarea cheagurilor de sânge. Anagrelide este utilizat pentru a trata o afectiune numita thrombocythemia (numit thrombocytosis). Thrombocythemia este o tulburare de sânge celule în care prea multe trombocite sunt produse celulele, cauzând probleme de sângerare sau de coagulare a sângelui.

Trombocitele sunt o celule din sânge care organismul foloseste pentru a forma cheaguri de sânge. Prea multe trombocite poate cauza probleme cu circulatia sangelui, inclusiv cheaguri de sange nedorite si sângerare probleme. Acest medicament reduce numarul de trombocite in sange prin blocarea lor de productie.

...

Side Effect:

Efecte adverse de la utilizarea acestui medicament pot include:dureri de cap, diaree, slabiciune, greata, si ameteli pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul sau farmacistul prompt.

Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:neobisnuite sângerare/vânataie, negru scaune, umflarea gleznelor/picioare, respiratie rapida/dificil, lesin, dureri de stomac/abdominale, neobisnuit oboseala, schimba în urina, roz/sângeroase urina, voma, care arata ca motive de cafea. Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:dureri de piept/maxilarului/stânga brat, confuzie/mintale schimbari, batai neregulate/rapide/pounding, slurred discurs, viziune modificari, slabiciune pe o parte a corpului.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Nu ar trebui sa utilizati anagrelide daca sunteti alergic la el, sau daca aveti boala hepatica moderata pâna la severa. Înainte de a lua anagrelide, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti boli de inima, boli de rinichi sau boli hepatice.

Pentru a fi sigur acest medicament este de a ajuta starea dumneavoastra si nu provoaca efecte daunatoare, sângele dumneavoastra va trebui sa fie testate frecvent. Dumneavoastra rinichi si functiei hepatice pot, de asemenea, trebuie sa fie testate. Vizita medicul dumneavoastra în mod regulat. Spune orice medic sau stomatolog care ati trateaza ca luati anagrelide, mai ales daca trebuie sa aveti orice tip de interventie chirurgicala.

Nu încetati sa luati acest medicament fara prima vorbesc cu medicul dumneavoastra. Informati medicul dumneavoastra imediat daca aveti un grav efect secundar tuse uscata, probleme de respiratie, umflarea, rapid sau pounding batai de inima, dureri în piept, brusca amorteala sau slabiciune, confuzie, probleme cu vorbirea sau echilibrul, dureri severe de stomac, sechestru,...