ACE Inhibitors


Unknown / Multiple | ACE Inhibitors (Medication)


Desc:

inhibitori ai ECA sunt eficiente pentru controlul tensiunii arteriale, insuficienta cardiaca congestiva, precum si prevenirea de accident vascular cerebral si hipertensiune arteriala, diabet zaharat sau legate de leziuni renale. Inhibitorii ECA sunt deosebit de importante, deoarece acestea s-au dovedit pentru a preveni moartea timpurie care rezulta din hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca sau infarct miocardic, in studiile de pacienti cu hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, sau atacuri de cord anterioare, pacientii care au primit un inhibitor ECA au supravietuit mai mult decat pacientii care au nu a primit un inhibitor ECA. Inhibitori ai enzimei de conversie poate fi combinat cu alte medicamente pentru a realiza optim de control al tensiunii arteriale. ...

Side Effect:

Inhibitori ai ECA, de obicei, nu sunt prescrise pentru pacientii gravide, deoarece acestea pot provoca malformatii congenitale.

Persoanele cu stenoza bilaterala a arterelor renale (îngustarea) pot prezenta agravarea functiei renale, precum si persoanele care au avut o reactie severa la inhibitori ECA, probabil, ar trebui sa le evite.

Cele mai frecvente efecte secundare sunt:tuse, niveluri ridicate de potasiu din sânge, tensiune arteriala scazuta, ameteli, dureri de cap, somnolenta, slabiciune, gust anormal (gust metalic sau sarat), si eruptii cutanate.

Aceasta poate dura pâna la o luna pentru tuse de a se prabusi, iar în cazul în care un inhibitor ECA provoaca tusea este probabil ca celelalte vor prea. Cele mai grave, dar rare, efectele secundare ale inhibitorilor ECA sunt insuficienta renala, reactii alergice, o scadere a numarului de globule albe, si umflarea tesuturilor (angioedem).

...

Precaution:

Inhibitorii ECA sunt contraindicate la pacientii cu:angioedem anterior asociat cu terapia cu inhibitor al ECA, stenoza arterei renale (bilaterala, sau unilaterala, cu un rinichi de functionare solitar), hipersensibilitate la inhibitori ECA.

Inhibitori ai ECA trebuie utilizat cu precautie la pacientii cu:insuficienta renala, stenoza valvei aortice sau obstructie fluxul cardiac, hipovolemie sau deshidratare, hemodializa cu membrane poliacrilonitril cu flux ridicat.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...