Ana - Guard


Bayer Schering Pharma AG | Ana - Guard (Medication)


Desc:

Injectie de epinefrina este folosit pentru a trata reactii alergice severe (anafilaxie) la intepaturile de insecte sau muscaturi, alimente, medicamente, si alti alergeni. Epinefrina, de asemenea, este utilizat pentru a trata exercitarea indusa de anafilaxie.

Epinefrina este un produs chimic care îngusteaza vasele de sânge si deschide airways în plamâni. Aceste efecte pot inversa severe arteriala scazuta, respiratie suieratoare, cutanate severe mâncarime, urticarie si alte simptome de o reactie alergica.

...

Side Effect:

efecte secundare pot fi:dureri de cap severe, vedere încetosata, zumzet în urechi, anxietate, confuzie, piept dureri, scurtime de respiratie, inegala batai de inima, atac de apoplexie). ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la alte produse de epinefrina, sulfiti sau orice alte medicamente.

Înainte de a utiliza epinefrina, spuneti medicului dumneavoastra despre toate alte medicamente utilizati cum ar fi:inima sau sânge presiune medicina, medicamente de ritmul inimii, un antidepresiv, diuretice (apa pilula), medicamente tiroidieni, medicament dureri de cap migrena, rece sau somn medicament care contine un antihistaminic, sau un inhibitor MAO.

Nu se stie daca epinefrina va face rau un copil nenascut. Daca este posibil înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti gravida. Nu utilizati epinefrina fara sfatul medicului dumneavoastra daca va sunt alaptarii un copil. Într-o situatie de urgenta, nu este posibil înainte de a utiliza epinefrina pentru a spune îngrijitorii dumneavoastra daca sunteti gravida sau alaptati.

...