Ana - Kit


Bayer Schering Pharma AG | Ana - Kit (Medication)


Desc:

Ana-Kit-ul este o actiune rapida, injectabil de medicatie care este folosit ca un tratament de urgenta pentru o anafilactice reactie alergica severa, cum ar fi o reactie la o intepatura de insecte, un produs alimentar sau un medicament. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a trata severe de astm. Disponibile numai prin prescriptie, Ana-Kit-ul contine doua medicamente:o epinefrina injectie si chlorpheniramine comprimate. Aceste medicamente sunt disponibile separat în versiuni generice.

Epinefrina se deschide caile respiratorii la plamâni si se îngusteaza dumneavoastra vaselor de sânge; Acest lucru poate contracara unele dintre efectele de o reactie alergica severa, cum ar fi scaderea tensiunii arteriale, dificultati de respiratie, urticarie si mâncarimi.

Chlorpheniramine este un antihistaminic care reduce nivelurile de substante chimice numite histamine care organismul produce atunci când aveti o reactie alergica. Aceasta poate ajuta la controlul astfel de simptome ca mâncarime, stranut, curge nasul si ochii umezi.

...

Side Effect:

Trecatoare si reactii adverse minore de anxietate, dureri de cap, teama si palpitatii apar adesea cu doze terapeutice, în special în hyperthyroid persoane. Injectii locale repetate poate duce la necroza la site-uri de injectare de strângere vasculare. Epinefrina-rezistenta poate aparea cu utilizarea prelungita. ...

Precaution:

Utilizarea Ana-Kit cu doze excesive de digitalice, vioaie diuretice sau alte medicamente care sensibiliza inima sa aritmii nu este recomandat. Durere anginoasa poate fi indusa când insuficienta coronariana este prezent.

Efectele Ana-Kit-ul poate fi potentat de antidepresive triciclice; anumite antihista-mine, de exemplu, difenhidramina, tripelennamine, d-chlorpheniramine; si sodiu l-tiroxina.

Administra cu precautie la persoanele în vârsta; la cei cu boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, diabet zaharat sau hipertiroidism; la persoanele psychoneurotic; si în timpul sarcinii.

Pacientii cu astm bronsic îndelungata si emfizem, care au dezvoltat boala degenerativa inima ar trebui sa fie administrat medicamentul cu extrema prudenta.

Supradozare sau accidentala injectie intravenoasa de epinefrina poate provoca hemoragii cerebrovasculare, ducând la o cre?tere brusca a tensiunii arteriale.

Decese poate duce, de asemenea, la edem pulmonar din cauza periferice strângere si de stimulare cardiaca produs. Actioneaza rapid vasodilatatoare, nitriti, sau alfa blocare agenti poate contracara efectele pressor marcate de epinefrina.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...