Analpram


Ferndale Laboratories, Inc. | Analpram (Medication)


Desc:

Aceasta combinatie de medicamente este utilizat pentru a trata dureri minore, mâncarime, umflarea si disconfortul cauzat de hemoroizi si alte probleme de zona anala (ex. , anale, mâncarime). Acest medicament contine pramoxine, un anestezic care functioneaza de amortire temporar în zona. Acest produs contine, de asemenea, hidrocortizon, un corticosteroid care reduce roseata, mâncarime, si umflarea.

Analpram avansate de crema este o combinatie cu corticosteroizi si anestezic local crema ambalate cu un produs alimentar medicale. Crema functioneaza prin reducerea piele inflamatie (roseata, umflatura, mâncarime si iritare) într-un mod care nu este înteleasa. Aceasta scade, de asemenea, durere în zona afectata. Tabletele de lucru pentru a restabili anumite procese de corpul spre normal.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:usuce pielea; dureri de cap; mâncarime; stomac deranjat.

Cauta îngrijiri medicale imediat daca oricare dintre aceste reactii adverse severe apar:reactii alergice severe (eruptii cutanate stupi; mâncarime; dificultati de respiratie; etanseitatii în piept; umflare a gura, fetei, buzelor sau limbii); acnee-cum ar fi eruptii cutanate; cresterea excesiva a parului; inflamarea foliculii de par; inflamatie în jurul gurii; slabiciune musculara; dureri rectale, ardere, cracare, mâncarime, sângerare, peeling sau iritarea nu este prezent înainte de utilizarea Analpram avansate de smântâna; subtierea, înmuierea sau decolorare a pielii; neobisnuit în greutate, mai ales in fata. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest produs, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la pramoxine; sau hidrocortizon; sau, daca aveti orice alte alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:diabet, probleme oculare, infectii (mai ales rectale rani/infectii), ficat Bolilor, probleme de stomac/intestinale.

Desi foarte putin probabil, este posibil ca hidrocortizon în acest medicament va fi absorbit în fluxul sanguin. Acest lucru poate avea efecte nedorite, care pot necesita tratament cu corticosteroizi suplimentare.

Copii si cei care folosesc acest medicament pentru un timp extins poate fi un risc mai mare, mai ales daca au de asemenea grave probleme medicale, cum ar fi infectii severe, leziuni, sau interventii chirurgicale. Aceasta masura de precau?ie se aplica pâna la 1 an dupa oprirea utilizarea acestui medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...