Anaprox


Roche | Anaprox (Medication)


Desc:

ANAPROX este cunoscut ca un drog nonsteroidal anti-inflamatorii (AINS). Acesta actioneaza prin blocarea corpul dumneavoastra de productie de anumite substante naturale, care cauzeaza inflamatie.

ANAPROX amelioreaza durerea si reduce inflamatia (umflatura, roseata si durere) care pot aparea în diferite tipuri de artrita, inclusiv artrita reumatoida, osteoartrita si spondilita anchilozanta; în leziuni musculare si osoase precum entorse, tulpini, mai mici dureri de spate (lumbago), reumatism si tendinita, precum tenis de cot; de umflaturi si dureri dupa setarea rupte sau dislocat oasele; în crampe menstruale (perioada durere); din cauza migrene dureri de cap; Chirurgie urmatoarele; din cauza dureri dentare.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca rareori grave boli de ficat (eventual fatala). Stomac deranjat, greata, pirozis, cefalee, somnolenta sau ameteli pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Încetati sa luati medicamente si de a cauta imediat medicului daca oricare dintre urmatoarele apar:sângeroase sau negru, zabovi scaune; încetosata sau orice tulburari vizuale; Schimbarea valoarea sau culoarea urina; frisoane, febra, dureri musculare sau dureri cu o eruptie pe piele; peeling sau vezicule cutanate; simptome de o reactie alergica severa, ex. :urticarie, dificultati de respiratie, umflarea fetei, gura, gât, sau limba, probleme de respiratie sau senzatie de constrictie toracica, respiratie suieratoare, varsaturi de sânge sau material care seamana cu zat de cafea.

Solicita imediat ajutor medical imediat daca aveti orice simptome de ficat daune, inclusiv:urina închisa la culoare, persistente greata/varsaturi/pierderea poftei de mâncare, dureri de stomac/abdominale, îngalbenirea ochi/piele. ...

Precaution:

Acest medicament poate provoca sângerare de stomac. Utilizarea zilnica de alcool si tutun, în special atunci când sunt combinate cu acest medicament, poate creste riscul de sângerare de stomac. Limita de alcool si fumat.

Acest medicament poate face ametit sau somnolent. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta.

Acest medicament poate reduce capacitatea de sânge a cheag. Daca sunteti luarea anticoagulante (de exemplu, warfarina, heparina) sau au hemofilie sau alte tulburari de sânge (de exemplu, scazut de trombocite), discuta cu medicul dumneavoastra cum acest medicament poate afecta starea dumneavoastra de sanatate, cum poate afecta starea dumneavoastra de sanatate dozare si eficacitatea acestei medicamenta?ii si daca orice de monitorizare speciala este necesara.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...