Anaspaz


Ascher, B.F & Company | Anaspaz (Medication)


Desc:

Anaspaz/Hiosciamina produce multe efecte în organism, inclusiv scutirea de spasme musculare. Anaspaz/Hiosciamina, de asemenea, reduce secretiile lichide multe organe si glande în organism, cum ar fi stomac, pancreas, plamâni, glandele de saliva, glandele sudoripare, si pasajele nazale.

Anaspaz este utilizat pentru a trata multe diferite stomac si tulburari intestinale, peptic ulcer si sindromul de colon iritabil. De asemenea, este utilizat pentru a controla spasme musculare in vezica urinara, rinichi, sau tractului digestiv, si pentru a reduce acidul din stomac. Anaspaz este uneori utilizat pentru a reduce tremor si muschilor rigid la persoanele cu simptome ale bolii Parkinson.

Anaspaz este, de asemenea, utilizat ca agent de uscare pentru a controla salivatie excesiva, nas înfundat sau transpiratie excesiva.

...

Side Effect:

Anaspaz efecte secundare nu pot fi anticipate. Daca orice dezvoltare sau schimbare în intensitate, informeaza medicul dumneavoastra cât mai repede posibil.

Anaspaz efecte secundare pot include reactii alergice, balonare, încetosata, confuzie, constipatie, a scazut transpiratie, pupile dilatate, ameteli, somnolenta, gura uscata, excitare, dureri de cap, stupi impotenta, incapacitatea de a urina insomnie, mâncarime, palpitatii, lipsa de coordonare pierderea de simt al gustului, greata, nervozitate, batai rapide ale inimii, reactii cutanate, probleme de vorbire, varsaturi si slabiciune. ...

Precaution:

Fii atent folosind Anaspaz daca aveti o glanda tiroida hiperactiva, boli cardiace, insuficienta cardiaca congestiva, batai de inima neregulate, hipertensiune arteriala, sau boli de rinichi.

Pentru ca Anaspaz poate face sa va ametit sau somnolent, sau blur viziunea ta, nu conduce, folosi alte utilaje, sau face orice alte lucrari periculoase în timpul tratamentului cu acest medicament.

În timp ce luati Anaspaz, este posibil sa apara confuzie, dezorientare, pierderi de memorie pe termen scurt, halucinatii, dificultati în a vorbi, lipsa de coordonare, coma, un sentiment exagerat de bine fiind, a scazut de anxietate, oboseala, insomnie si agitatie. Aceste simptome ar trebui sa dispara 12-48 de ore dupa ce încetati sa luati medicamentul.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...