Androderm


Watson Pharmaceuticals | Androderm (Medication)


Desc:

Androderm/testosteron este un patch cu adaos de medicamente, care contine testosteron si este folosit pentru înlocuirea hormonul în oameni care nu sunt în masura sa produca suficient testosteron (de exemplu, hipogonadism).

Testosteronul este un hormon natural de sex masculin necesare pentru multe procese în organism. Acest medicament este absorbit prin piele, intra în sânge si ajuta organismul dumneavoastra ajunge la nivelurile de testosteron normale. Testosteronul ajuta corpul pentru a produce spermatozoizi si sa dezvolte si sa mentina caracteristici sexuale masculine (masculinitate), cum ar fi o profunda parul voce si corp. De asemenea, ajuta la mentine musculare si de a preveni pierderea de masa osoasa, si este necesar pentru naturale capacitatea/dorinta sexuala. Acest medicament nu trebuie utilizat de catre femei.

...

Side Effect:

Mâncarime, iritatie sau disconfort la locul de aplicare pot aparea în timpul primele zile ca organismul dvs se adapteaza la patch-uri. Alte efecte secundare pot include acnee, dureri de cap, pierderea parului, anxietate, sau o schimbare în dorinta sexuala. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave. Informati medicul dumneavoastra imediat, daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dureri/marirea sanilor, umflarea picioarelor/glezne (edem), cresterea în greutate, foarte lent/superficial/greu de respiratie (eventual în timpul somnului), slabiciune neobisnuite.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:probleme urinare, mentale/starea de spirit modificari (de exemplu, depresie, agitatie, ostilitate), schimba dimensiunea/forma de testicule, testicul durere/sensibilitate, durere stomac/abdominala, urina închisa la culoare, îngalbenirea ochi/piele, schimba în urina, vitel sensibilitate/umflarea/durere.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava cum ar fi:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. Aceasta nu este o lista completa de efecte secundare posibile. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Androderm, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la testosteron sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi soia), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:cancerul mamar, cancerul de prostata. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme cu ficatul, probleme de prostata (de exemplu, extinsa de prostata sau BPH), inima probleme, probleme renale, diabet zaharat, nivel ridicat de colesterol, dificultati de respiratie în timpul somnului (apnee), hipertensiune arteriala, cancer osos.

Daca aveti de gând sa aiba un RMN test, anunta personalul de testare daca utilizati acest patch. Arsuri grave pot aparea în timpul MRI teste din cauza aluminiu continute în aceste patch-uri. Acesta trebuie eliminate înainte de RMN test sau sa consulte medicul dumneavoastra pentru instructiuni specifice.

Se recomanda prudenta extrema în cazul în care folosind acest medicament la copii, deoarece acesta ar putea cascadori de crestere al copilului. Monitorizeze cu atentie rata de crestere a copilului.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...