Acebutolol


Mylan Laboratories | Acebutolol (Medication)


Desc:

Acebutolol este un selectiv, hidrofil beta-adrenergici agent de blocare cu activitate usoara simpatomimetic intrinseca utilizat in tratarea pacientilor cu hipertensiune arteriala si aritmii ventriculare.

Acebutolol are efecte mai putin antagoniste asupra ß2receptors vasculare periferice, la odihna si dupa stimularea epinefrina decât neselectivi SS-antagonisti.

În studii cu doze unice la astmatici examinarea efectelor diferitelor beta-blocantelor asupra functiei pulmonare, doze mici de acebutolol produc mai putine dovezi de bronhoconstrictie si reducerea mai putin de agonist beta2, efecte bronchodilating, decât agentii neselectivi propranolol place, dar mai mult decât atenolol.

...

Side Effect:

Ca în cazul oricarui medicament, reactiile adverse sunt posibile cu clorhidrat de acebutolol. Acestea includ:ameteli sau lesin, care poate fi un semn al tensiunii arteriale periculos de scazuta (hipotensiune arteriala), o neregulata, ritm cardiac rapid sau lent, dureri în piept, semne de tulburari hepatice, cum ar fi urina inchisa la culoare, durere în etajul abdominal superior, sau galben ochilor sau a pielii; agravare a astmului bronsic, depresie, semne de insuficienta cardiaca, cum ar fi cresterea rapida în greutate, umflarea mâinilor si picioarelor, precum si dificultati de respiratie.

Semnele unei reactii alergice, inclusiv eruptie inexplicabila, urticarie, prurit, edem inexplicabila, respiratie suieratoare, dificultati de respiratie sau înghitire. ...

Precaution:

Pacientii, în special cei cu dovezi de boala coronariana, ar trebui sa fie avertizat împotriva întreruperea temporara sau definitiva a tratamentului acebutolol fara supravegherea unui medic. Desi insuficienta cardiaca apare rar la pacientii în mod corespunzator selectate, cele care sunt tratati cu beta-blocante adrenergice trebuie sfatuiti sa consulte un medic daca apar semne sau simptome sugestive de iminenta CHF, sau simptome respiratorii inexplicabile.

În timp ce luati beta-blocante, pacientii cu antecedente de reactii anafilactice severe la o varietate de alergeni pot fi mult mai reactive la provocare repetate, fie. Accidentale, diagnostic, terapeutic sau

Înainte de a utiliza acest medicament spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alte medicamente si daca aveti sau ati avut vreodata oricare din urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita, sau probleme de stomac.

...