Androgel


Solvay | Androgel (Medication)


Desc:

AndroGel/testosteron gel este o zi terapia de substitutie testosteron (TRT) care pot ajuta aduce nivelul de T înapoi la normal cu utilizarea zilnica. Doza recomandata de plecare a AndroGel este 5 g zilnic (de preferinta în dimineata).

...

Side Effect:

Reactii adverse mai putin frecvente pot include:amnezie, anxietate, decolorat parul, ameteli, piele uscata, hirsutism, ostilitate, tulburari urinare, parestezii, penisului tulburare, edem periferic, transpiratie si vasodilatatie. Sase pacienti (4%) în acest proces a avut evenimente adverse, care au dus la întreruperea de AndroGel. Aceste evenimente incluse:hemoragie cerebrala, convulsii (dintre care niciuna nu au fost considerate legate de administrarea AndroGel), depresie, tristete, pierderi de memorie, crescute de antigen specific prostatei si hipertensiune arteriala.

Solicitati imediat asistenta medicala daca apare. Simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi soia), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Modificari nepotrivite în dimensiunea genitale sau dezvoltarea de par pubian sau libidoului la copii, sau schimbari în distributia de par trupul, crestere semnificativa în acnee, sau alte semne de virilizarea la femei adulte ar trebui sa fie aduse în atentia unui medic si posibilitatea de expunere secundara a gel de testosteron, de asemenea, ar trebui sa fie aduse în atentia unui medic.

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:cancerul mamar, cancerul de prostata. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:probleme cu ficatul, probleme de prostata (de exemplu, extinsa de prostata sau BPH), inima probleme, probleme renale, diabet zaharat, nivel ridicat de colesterol, dificultati de respiratie în timpul somnului (apnee), hipertensiune arteriala, cancer osos.

Daca aveti de gând sa aiba un RMN test, anunta personalul de testare daca utilizati acest patch. Arsuri grave pot aparea în timpul MRI teste din cauza aluminiu continute în aceste patch-uri. Acesta trebuie eliminate înainte de RMN test sau sa consulte medicul dumneavoastra pentru instructiuni specifice. ...