Android


Valeant Pharmaceuticals International | Android (Medication)


Desc:

Android/methyltestosterone este utilizat în oameni care nu fac suficient de o substanta naturala, numita testosteron. La barbati, Testosteronul este responsabil pentru multe functii normale, inclusiv cresterea si dezvoltarea organelor genitale, muschii si oasele. De asemenea, ajuta provoca dezvoltarea sexuala normala (pubertate) la baieti.

Android este similar cu testosteron naturale produse de organism. Acesta apartine unei clase de medicamente cunoscute ca androgeni. Acesta actioneaza prin care afecteaza mai multe sisteme de organism, astfel încât corpul poate dezvolta si functioneaza în mod normal. Android/methyltestosterone pot fi utilizate în anumite baieti adolescent provoca pubertate la cei cu pubertate întârziata.

...

Side Effect:

Greata, varsaturi, dureri de cap, modificari de culoare ale pielii, cresterea/scaderea interes sexual, tenul gras, caderea parului, si acnee pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi anxietate, depresie, furie crescut), probleme sforait/dormit. În cazul în care va sunt de sex masculin, spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:probleme urinare, piept de umflare/sensibilitate, prea frecvente/prelungita erectii. Rareori, masculii pot avea o erectie dureroasa sau prelungit durata de 4 sau mai multe ore. Daca se întâmpla acest lucru, încetati sa utilizati acest medicament si sa caute asistenta medicala imediata, sau ar putea aparea probleme permanente. Acest medicament poate reduce productia de sperma, un efect care poate reduce fertilitatea masculina.

Daca esti femeie, spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:aprofundarea de voce, raguseala, corp faciale neobisnuite crestere a parului, marite clitorisului, neregulate perioadele menstruale. Acest medicament poate provoca corpului de a detine pe corpul suplimentar de apa (edem). Acest lucru poate creste riscul de insuficienta cardiaca. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:sân cancer la barbati, cancer de prostata. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de inima (cum ar fi insuficienta cardiaca, dureri în piept, atac de cord), ficat probleme, probleme de rinichi, alte tipuri de cancer, anumite minerale dezechilibru (nivelul ridicat de calciu din sânge), colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, extinsa prostata, probleme de respiratie (cum ar fi apneea de somn, pulmonara cronica obstructiva boala-BPOC), diabet zaharat.

Daca aveti diabet zaharat, acest produs poate reduce nivelul de zahar din sange. Verificati nivelul de zahar din sânge în mod regulat ca regia de catre medicul dumneavoastra. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti simptome de scazut de zahar din sânge, cum ar fi cresterea foame, ameteli, sau transpiratii neobisnuite.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...