Anexsia


Mallinckrodt Inc | Anexsia (Medication)


Desc:

Anexsia/hydrocodone si acetaminofen este o combinatie de acetaminofen si hydrocodone. Este folosit pentru a calma durerea moderata pâna la severa. Hydrocodone este un medicament dureri de opiacee. Un opioid este uneori numit un narcotic. Acetaminofen este un antialgice mai putin puternic, care creste efectele hydrocodone.

Acest medicament combinatie este folosit pentru a calma durerea moderata pâna la severa. Acesta contine un antialgice narcotice (hydrocodone) si o eliberare de durere de non-narcotice (acetaminofen). Hydrocodone functioneaza în creier pentru a schimba modul în care corpul tau se simte si raspunde la durere. Acetaminofen poate reduce, de asemenea, o febra.

...

Side Effect:

Contact medicul imediat daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave superficial respiratie, emotie lent; senzatie zapacit, lesin; confuzie, frica, neobisnuit gândurile sau comportament; confiscarea (convulsii); probleme cu urinarea; sau greata, dureri de stomac superioara, mâncarime, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter (îngalbenirea pielii sau a ochilor).

Mai putin grave efecte secundare pot include:anxietate, ameteli, somnolenta; usoara de greata, varsaturi, suparat stomac, constipatie; dureri de cap, starea de spirit modificari; încetosata; zgomote în urechi; sau gura uscata. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la ea; sau la alte narcotice (cum ar fi morfina, codeina); sau, daca aveti orice alte alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:creier tulburari (cum ar fi traumatism cranian, tumora, convulsii), respiratie probleme (cum ar fi astm, apnee de somn, pulmonara cronica obstructiva boala-BPOC), boli de rinichi, boli hepatice, mentale/spirit tulburari (cum ar fi confuzie, depresie), istoria personala sau familiala regulate utilizarea/abuz de droguri/alcool, probleme de stomac/intestinale (cum ar fi blocajconstipatie, diaree din cauza infectiei, ileus paralitic), dificultate urinat (cum ar fi din cauza prostatei).

Acest medicament poate face ametit sau somnolent. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Evitati bauturile alcoolice. Produse lichide pot contine zahar si alcool. Se recomanda prudenta, daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool, boli hepatice, sau orice alta conditie care impune la limita/evitarea acestor substan?e în dieta dumneavoastra. Întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul despre utilizarea acestui produs în conditii de siguranta.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante). Adultii mai în vârsta pot fi mai sensibile la efectele acestui medicament, mai ales ameteli, somnolenta, probleme de urinare.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...