Angiomax


The Medicines Company | Angiomax (Medication)


Desc:

Angiomax/bivalirudin este un inhibitor al trombinei directe specifice si reversibile. Bivalirudin este un tip de sânge mai subtire folosit în loc de heparina pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge la persoanele cu durere toracica severa sau în timpul unor proceduri utilizate pentru a deschide vasele de sânge în inima angioplastie cu balon, plasarea de stent coronarian sau interventie coronariana percutanata-PCI.

Acest medicament este dat prin injectare într-o vena de un medical profesionist înainte de procedura de dvs. Doza se bazeaza pe greutate, conditie medicala, si raspunsul la tratament. Dupa procedura de, trebuie sa se întinda foarte înca cu capul usor.

...

Side Effect:

Ca cu orice medicament, mai putin grave efecte secundare sunt mult mai probabil sa apara, cum ar fi:durere in spate sau pelvisul; greata, varsaturi, dureri de stomac sau suparat; senzatie de agitat sau nervos; dureri de cap; febra; probleme de somn (insomnie); dureri, sangerari, sau iritatie în cazul în care a fost dat injectare.

Mai severe efecte secundare, care au nevoie de ajutor medical imediat includ:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; amorteala brusca sau slabiciune, mai ales pe o parte a corpului; brusc dureri de cap, confuzie, probleme cu viziune, discursul sau echilibru; dureri sau umflaturi în unul sau ambele picioare; orice sângerare care nu se va opri; scaune negre, sângeroase sau zabovi; tuse cu sânge sau voma care arata ca motive de cafea; lent ritmului cardiac; dureri de cap severe, vedere încetosata, probleme de concentrare, dureri în piept, senzatie de amorteala, sechestru; sau urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat sau rinichi, diabet zaharat sau hemofilie.

Deoarece Angiomax este un sânge mai subtire si previne formarea cheagurilor de sânge, apel medicul dumneavoastra daca aveti sângerare care nu se va opri.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Daca ramâneti gravida în timp ce utilizati acest lucru, spuneti medicului dumneavoastra imediat. ...