Anileridine - oral tablet


Merck & Co. | Anileridine - oral tablet (Medication)


Desc:

Anileridine, un puternic analgezic, este un analog al Petidina. Anileridine este util pentru ameliorarea moderata pâna la severa, dureri. Acesta poate, de asemenea, fi folosit ca analgezic adjuvant în anestezia generala în acelasi mod ca meperidine pentru a reduce cantitatea de anestezic necesare, pentru a facilita relaxare si pentru a reduce laringospasm. În plus, anileridine exercita efecte usoare antihistaminica, spasmolitice si antitusiv.

...

Side Effect:

efectele secundare pentru utilizarea acestui medicament pot include:stomac deranjat, greata, varsaturi, încetosata, somnolenta, ameteli, uscaciunea gurii sau constipatia pot sa apara. În cazul în care oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:ritm cardiac rapid, lesin, confuzie mentala, nervozitate, iritabilitate, convulsii. În cazul putin probabil aveti o reactie alergica la acest medicament, solicite asistenta medicala imediata.

Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflatura, ameteli, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:boli pulmonare, probleme hepatice, boli de inima, boli tiroidiene, Addison boala, o tulburare de sechestru, istorie de abuzul de droguri/alcool, droguri alergii. Fi?i precau?i atunci când angajarea în activitati care necesita vigilenta, cum ar fi de conducere. Limita consumul de alcool, deoarece se poate adauga la ameteli/somnolenta efectele acestui medicament. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...