Anisindione oral


Schering-Plough | Anisindione oral (Medication)


Desc:

Anisindione este indicat pentru profilaxia si tratamentul de tromboza venoasa si extinderea acestuia, tratamentul de fibrilatie atriala cu embolizare, profilaxie si tratament de embolie pulmonara, si ca adjuvant în tratamentul de ocluzie coronare. Ca phenindione, la care este legat chimic, anisindione exercitii sale terapeutice de actiune prin reducerea activitatii de protrombina de sânge.

...

Side Effect:

In general, acestea pot fi împartite în 2 categorii:cei care implica sangerari anormale si alte efecte care nu. Hemoragie sau necroza sunt printre riscurile de tratament cu anticoagulant orice si sunt principalele complicatii grave de terapie. Reactiile adverse raportate urma terapiei cu fie cumarina sau indanedione anticoagulante includ:greata, diaree, Pirexie, dermatita sau dermatita exfoliativa, urticarie, alopecie, si gura inflamat sau ulceratii în gura. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:sângerare probleme (ulcere sau lungi sau grele perioade menstruale), diabet zaharat, boli tiroidiene, boli de ficat, boli de rinichi, hipertensiune arteriala, boli de inima, infectii, recent o interventie chirurgicala, alergii (în special droguri alergii). Daca aveti o boala care provoaca varsaturi, diaree sau febra pentru mai mult de cateva zile, contactati medicul ca efectele acestui medicament poate fi schimbat.

Evita schimbarile bruste sau drastice în consumul de dieta sau alcool. Mai ales evita consumul de cantitati mari de alimente sau suplimente de vitamine bogate in vitamina K (legume cu frunze verzi, fasole verde, broccoli, ficat, unele brânzeturi).

Nu este recomandat sa utilizati acest medicament în timpul sarcinii sau alaptarii fara sfatul medicului dumneavoastra.

Este important ca toate medici, stomatologi si profesionisti de sanatate îngrijirea pentru tine stiu ce luati acest lucru astfel încât acestea pot sa evite prescrie alte medicamente care pot interfera cu efect. ...