Ansaid


Pfizer | Ansaid (Medication)


Desc:

Ansaid este utilizat pentru artrita reumatoida si osteoartrita.

Ansaid este utilizat pentru a reduce durere, umflare, si rigiditate la artrita în comun. Acest medicament este cunoscut ca un drog nonsteroidal anti-inflamatorii (AINS). Daca ati trateaza o boala cronica cum ar fi artrita, întrebati medicul dumneavoastra despre tratamentele non-medicament si/sau utilizarea alte medicamente pentru a trata durerea ta.

...

Side Effect:

Pot aparea stomac deranjat, constipatie, diaree, gaze, arsuri la stomac, greata, varsaturi, ameteli, somnolenta, sau dureri de cap. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, anuntati medicul sau farmacistul prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:dureri de stomac, umflarea mâinilor sau picioarelor, brusca sau inexplicabila în greutate, viziune modificari, auzind modificari (de exemplu, zgomote în urechi), mentale/starea de spirit modificari, rapid/pounding bataile inimii, dureri de cap persistente/severe, lesin, înghitire dificila si dureroasa, neobisnuit oboseala.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:modificarea cantitatii de urina, usor vânataie sau sângerare, semne de infectie (de exemplu, febra, persistente dureri în gât), inexplicabile torticolis, slurred discurs.

Acest medicament poate provoca rareori grave boli de ficat (eventual fatala). Daca observati oricare dintre urmatoarele foarte improbabila dar efecte secundare foarte grave, încetati sa luati flurbiprofen si consultati medicul sau farmacistul imediat:ingalbenirea ochilor sau piele, urina închisa la culoare, dureri de stomac severe/abdominale, persistente greata/varsaturi.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie. ...

Precaution:Înainte de a lua Ansaid, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Acest medicament va poate face mai sensibile la soare. Evita expunerea la soare prelungite, tabacire cabine sau lampi solare. Utilizati o protectie solara si poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele sale secundare, mai ales de stomac sângerare si rinichi efecte.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...