Antabuse


Actavis | Antabuse (Medication)


Desc:

Antabuse este un medicament care contine ingredientul activ disulfiram, un antagonist de alcool droguri, utilizat pentru a trata alcoolismul cronic. Acesta actioneaza prin interfereze cu metabolismul de alcool care rezulta în efecte neplacute atunci când este consumat alcool.

Nu bea alcool în timp ce lua Antabuse si nu iau Antabuse timp de cel putin 12 ore dupa consumul de alcool. Utilizati acest exact ca medicul comanda pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Probleme hepatice grave si fatale uneori au aparut în pacientii care iau disulfiram chiar si fara un antecedente de probleme cu ficatul.

Sa caute ajutor medical imediat daca vreuna dintre urmatoarele reactii adverse apar:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; convulsii; oboseala extrema; urina închisa la culoare; îngalbenirea pielii sau a ochilor (icter); modificari poftei de mâncare mare; slabiciune, ameteala sau pierderea de coordonare; sau diaree severa sau varsaturi.

Reactii adverse mai putin grave sunt mult mai probabil sa apara, cum ar fi:eruptii cutanate sau acnee; dureri de cap usoara; usoara somnolenta sau oboseala; impotenta; gust metalic în gura; sau umflate sau inflamat limba. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat sau rinichi, diabet zaharat, boli tiroidiene, leziuni ale creierului sau tulburari mentale, epilepsie sau o alta tulburare de sechestru.

Acest medicament este interzis în urmatoarele conditii:boala coronariana; insuficienta cardiaca; hipertensiune arteriala (hipertensiune arteriala); istoric de accident vascular cerebral; tulburari de personalitate severa; boli psihotice; sau pentru cei care sunt la risc de sinucidere.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...