Anthralin lotion


Sun Pharmaceutical | Anthralin lotion (Medication)


Desc:

Anthralin lotiune este utilizat pentru tratamentul de psoriazis pe termen lung. Anthralin este un om versiune de o substanta naturala gasit în goa praf, care este din arborele de araroba. Acesta actioneaza prin încetinirea cresterii celulelor pielii. Acest produs nu contine un corticosteroizi sau gudron de huila. Acesta nu este menit sa fie utilizat pentru un focar severe de psoriazis. Nu utilizati acest medicament daca pielea este inflamate sau iritate.

...

Side Effect:

Anthralin crema poate fi daunatoare daca este înghitit. Daca poate au luat Anthralin crema de gura, contactati locale otrava centru de control sau camera de urgenta imediat.

Anthralin crema poate pata pielii sau parului. Temporar decolorare a parului si unghiile pot aparea în timp ce utilizati Anthralin crema, dar poate fi minimizat prin aplicarea cu grija la medicina. ...

Precaution:

Pentru a preveni decolorarea cu cada sau dus, întotdeauna clatiti cu cada sau dus cu dreptul de apa calduta dupa spalare sau dus. Utilizati un demachiant pentru a elimina orice depozit de pe suprafata de cada sau dus.

Utilizarea pansamente protectoare în timp ce utilizati Anthralin crema pentru a preveni petele de îmbracaminte si de pat foi exceptia cazului în care altfel a instruit medicul dumneavoastra. Colorare din tesatura poate fi permanent.

Contactul cu materiale plastice si alte materiale poate cauza colorare si ar trebui evitate. ...