Aceon


Patheon | Aceon (Medication)


Desc:

Aceon / perindopril este utilizat pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala). Scaderea tensiunii arteriale contribuie la prevenirea accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord, si probleme cu rinichii. Acest medicament este, de asemenea, utilizat pentru a preveni atacurile de cord la pacientii cu un anumit tip de boala de inima (boala coronariana stabila). Acesta apartine unei clase de medicamente cunoscut sub numele de ECA (enzima de conversie a angiotensinei), inhibitori. Acesta actioneaza prin relaxarea vaselor de sânge, astfel fluxul de sange poate mult mai usor.

Acest medicament poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata insuficienta cardiaca congestiva si pentru a ajuta la protejarea rinichilor la daune din cauza diabetului zaharat.

...

Side Effect:

O reactie alergica grava, foarte la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala în cazul în care acesta se produce. Simptomele unei reactii alergice grave pot include:eruptie cutanata, mâncarime / umflarea (în special a fetei / limbii / gâtului), ameteli severe, probleme de respiratie.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse grave improbabila, dar apare:crampe musculare, slabiciune, batai rapide ale inimii / lent / neregulate, lesin, semne de infectie (de exemplu, febra, frisoane, durere în gât persistenta), senzatie de amorteala / furnicaturi / umflarea mainile / picioarele, dureri în piept. Ameteli, lightheadedness, dureri de cap, oboseala, tuse uscata sau poate sa apara ca organismul se adapteaza la medicatie. Este posibil sa apara, de asemenea, a scazut capacitatea sexuala.

...

Precaution:

Înainte de a lua Aceon, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la perindopril sau la oricare inhibitori ACE (de exemplu, captopril, lisinopril), sau daca aveti orice alte alergii (inclusiv o reactie alergica dupa expunerea la anumite membrane utilizate pentru filtrarea sângelui) .

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduceti vehicule, nu folositi utilaje, sau de a face orice activitate care necesita vigilenta pâna când nu sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita bauturi alcoolice.

Evitati exercitarea grele, si sa pastreze rece în vreme calda.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...