Antibacterials - ophthalmic, otic

Alcon | Antibacterials - ophthalmic, otic (Medication)

Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata infectii ale ochi (oftalmic) sau urechi (otic). În cazul în care se suspecteaza o supradoza, contactati locale otrava centru de control sau camera de urgenta imediat.

Pentru a aplica medicamente ochiul sau urechea, spalati mâinile primul. Pentru a evita contaminarea, fiti atenti sa nu atingeti dropper sau tub sau sa-l atingeti zona afectata. Se agita picaturi bine înainte de a utiliza.

...


Side Effect:

Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, roseata, umflaturi sau descarcarea de gestiune (inclusiv zona ochiul sau urechea), probleme de respiratie. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. Acest medicament poate boldul temporar atunci când este aplicat pentru prima data. Daca acest efect persista sau se agraveaza, informeaza medicul dumneavoastra prompt. ...


Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special:toate anterioare ochi sau urechi probleme, daca utilizati lentile de contact, orice alergii.

Viziune poate fi temporar încetosata dupa aplicarea ochi medicatie. Fi?i precau?i conducere sau îndeplinirii sarcinilor care necesita o viziune clara.

Acest medicament trebuie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar în timpul sarcinii sau alaptarii. Consulte cu medicul dumneavoastra daca sunteti gravida sau alaptati.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».