Anticholinergics - antispasmodics - oral


Watson Pharmaceuticals | Anticholinergics - antispasmodics - oral (Medication)


Desc:

Un medicament poate fi clasificata de tipul chimic de ingredient activ sau prin modul în care este utilizat pentru a trata o anumita stare. Fiecare medicament pot fi clasificate în una sau mai multe clase de droguri.

Anticolinergice/antispastice agenti inhiba actiunea de acetilcolina. Ei se opresc transmiterea de parasimpatic impulsurile nervoase reduce, prin urmare, spasme ale musculaturii netede, cum ar fi în tractul gastro-intestinal si în vezica urinara. Acestea sunt utilizate pentru tratarea spasme sau conditii cu tulburari ale vezicii urinare sau motilitatii gastro-intestinale.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca înrosirea fetei de fata, probleme, dureri de cap, vedere încetosata, somnolenta, sensibilitate crescuta la lumina, constipatie, uscaciunea gurii, a scazut transpiratie sau sete. Daca oricare dintre aceste simptome persista sau se agraveaza, informeaza medicul dumneavoastra.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:confuzie, tremuraturi, rapid/neregulate emotie, dificultate urinat. În cazul putin probabil aveti o reactie alergica la acest medicament, solicite asistenta medicala imediata.

Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflatura, ameteli, probleme de respiratie.

...

Precaution:

Daca credeti ca tu sau altcineva poate au luat o supradoza, obtine ajutor de urgenta la o data. Luând o supradoza de oricare dintre belladonna alcaloizi sau de a lua Scopolamina cu alcool sau alte sistemului nervos central (CNS) deprimante poate duce la inconstienta si, eventual, moartea. Unele semne de supradozaj sunt neîndemânare sau instabilitate; ameteli; somnolenta severa; febra; halucinatii (vedeti, audiere sau sentiment lucruri care nu sunt acolo); confuzie; scurtime de respiratie sau probleme de respiratie; slurred discurs; excitare neobisnuite, nervozitate, agitatie sau iritabilitate; rapide ale inimii; si neobisnuite caldura, uscaciune, si înrosirea fetei de piele.

Aceste medicamente pot face sa transpiri mai putin, cauzând temperaturii corpului dumneavoastra sa creasca. Utilizati suplimentare de îngrijire nu pentru a deveni supraîncalzit în timpul exercitarii sau foarte cald în timp ce luati acest medicament, deoarece supraîncalzirea poate duce la accident vascular cerebral de caldura. De asemenea, bai calde sau saune poate face sa ameteala sau lesin în timp ce luati acest medicament.

Anticolinergice si antispastice poate cauza unele persoane au vedere încetosata. Asigurati-va ca viziunea ta este clar înainte de a va conduce sau orice altceva care ar putea fi periculoase daca nu sunt în masura pentru a vedea bine. Aceste medicamente pot provoca, de asemenea ochii sa devina mai sensibili la lumina decât sunt în mod normal. Poarta ochelari de soare poate ajuta la reduce disconfortul de lumina stralucitoare.

Aceste medicamente, în special în doze mari, poate provoca unele persoane sa devina ametit sau somnolent. Asigurati-va ca stiti cum reactionati la acest medicament înainte de a va conduce, folosi utilaje, sau orice altceva care ar putea fi periculoase daca sunteti ametit sau nu sunt alerta.

Ameteli, ameteli sau lesin poate aparea, mai ales atunci când te ridici din culcat sau asezat pozitia. Se ridica încet poate ajuta la reduce aceasta problema. ...