Antidepressants


Unknown / Multiple | Antidepressants (Medication)


Desc:

Antidepresive sunt un tip de medicament utilizat pentru a trata depresia. Ei poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata o serie de alte conditii. Alte conditii care pot fi tratate cu antidepresive includ obsesiv-compulsive, tulburare de anxietate generalizata, tulburare de stres post-traumatic.

Se crede ca antidepresivele lucreze prin schimbarea nivelurile de un grup de produse chimice din creier numite neurotransmitatori. Anumitor neurotransmitatori, cum ar fi serotonina si noradrenalina poate îmbunatati starea de spirit si emotie, desi cum si de ce nu este pe deplin înteleasa.

În timp ce antidepresive trata simptome de depresie, ele nu neaparat adresa cauzele sale. De aceea, ele sunt de obicei folosite în combinatie cu terapia pentru a trata moderata pâna la severa depresie sau alte conditii de sanatate mintala.

...

Side Effect:

Greata, insomnie, anxietate, agitatie, libido scazut, ameteli, greutate, tremor, transpiratii, somnolenta sau oboseala, uscaciunea gurii, diaree, constipatie, dureri de cap...

Precaution:

Oricine ia antidepresive pot experimenta efecte secundare neplacute sau periculoase. Dar anumite persoane sunt la un risc mai mare:studiile arata ca medicamente ISRS pot creste riscul pentru falls, fracturi, si OS pierdere la persoanele în vârsta.

Utilizarea de ISRS pe târziu în timpul sarcinii poate duce la simptome de sevraj pe termen scurt în nou-nascuti dupa livrare. Simptomele tipice includ tremur, agitatie, probleme respiratorii usoare si slab plânge.

Persoanele care pot avea tulburare bipolara:tratament pentru depresie bipolara este diferit decât pentru depresie regulate. De fapt, antidepresive efectiv pot tulburare bipolara agrava sau declansa un episod maniacal. ...