Antidyskinetics - oral


Unknown / Multiple | Antidyskinetics - oral (Medication)


Desc:

Antidyskinetics sunt utilizate pentru tratarea bolii Parkinson, uneori mentionata ca tremura paralizie. Îmbunatatirea musculare de control si reducerea rigiditate, acest medicament permite miscari mai normale a corpului ca simptomele bolii sunt reduse.

De asemenea, este utilizat pentru a controla severe reactii la anumite medicamente, cum ar fi Rezerpina (de ex. , Serpasil) (medicament pentru a controla arteriala ridicata) sau fenotiazine, Clorprotixena (de ex. , Taractan), thiothixene (de ex. , Navane), loxapine (de ex. , Loxitane) si haloperidol (de exemplu, Haldol) (medicamente pentru nervos, psihice si emotionale conditii).

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca somnolenta, ameteli, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, stomac deranjat, viziune modificari, insomnie, tremurând mâinile sau gura uscata. Aceste efecte ar trebui sa dispara ca corpul tau regleaza la medicina. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, informeaza medicul dumneavoastra prompt.

Anunta medicul imediat daca va dezvolta:varsaturi, febra, dureri în piept, dificultate la înghitire, dificultate urinat, necontrolabil miscarile, rigiditate musculara, rata de inima rapide/neregulate, mentale/starea de spirit modificari.

Pentru a ameliora senzatia de gura uscata, suge pe bomboane (fara zahar) sau chips-uri de gheata, mestecati guma (fara zahar), bea apa sau utilizati substitut saliva.

Acest medicament rar poate provoca a scazut transpiratie, care ar putea ridica temperatura corpului (hipertermie). Riscul de acest efect secundar grave este mai mare în vreme calda si/sau în timpul exercitiilor energice. Bea multe lichide si rochie usor în timp ce în zonele cu clima calda, sau atunci când îsi exercita. Verificati cu atentie pentru semne de a scazut transpiratie. Daca se întâmpla acest lucru, imediat sa caute adapost mai rece sau de aer conditionat si/sau opri exercitarea. Cauta imediat medicului daca temperatura corpului este peste normal, sau daca aveti mentale/starea de spirit modificari, dureri de cap sau ameteli. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra istoricul medical mai ales de:glaucom (unghi îngust tip), batai neregulate ale inimii, hipertensiune arteriala, probleme urinare (de exemplu, prostata marita), blocaj al esofagului/stomacul/intestine, nici alergii.

Acest medicament va poate face ametit sau somnolent; utilizati prudenta angajarea în activitati care necesita vigilenta de conducere sau utilizând utilaje. Alcoolul poate creste somnolenta. Limita consumul de alcool. Pentru a minimiza ameteli si lightheadedness, ridica-te incet atunci când în crestere de la o pozitia asezat sau culcat. Pacienti vârstnici pot fi mai sensibile la efectele acestui medicament.

Nu este recomandat sa utilizati acest medicament în timpul sarcinii sau alaptarii fara sfatul medicului dumneavoastra. ...