Antifungals


Pfizer | Antifungals (Medication)


Desc:

Un agent de antifungice este un medicament care selectiv elimina patogeni fungice la o gazda cu toxicitate minima la gazda. O medicamente antifungice este un medicament utilizat pentru a trata infectiile fungice ca atlet pe picior, pecingine, candidoza (afte), infectii sistemice grave, cum ar fi meningita criptococica si altele.

...

Side Effect:

Actualitate medicamente antifungice, cum ar fi creme, poate cauza iritatii, o usoara senzatie de arsura, mâncarime, roseata. Efectele secundare ale antifungice orale, cum ar fi capsulele, include senzatie de rau, dureri abdominale (burta), diaree, flatulenta (vânt), dureri de cap, eruptii cutanate, indigestie.

Antifungice creme si sampoane de obicei provoca efecte secundare si sunt usor de utilizat. Ocazional, unele femei dezvolta iritatii din jurul vaginului dupa aplicarea vaginale produse antifungice.

În afara de efecte secundare cum ar fi afectarea ficatului sau care afecteaza nivelurile de estrogen, multe medicamente anti-fungice pot provoca reactii alergice în oameni. Afectarea ficatului este o rara, dar potential mai grave, efect secundar de antifungice orale. ...

Precaution:

Medicamente care medicamente antifungice pot interactiona cu includ benzodiazepine, ciclosporina, cimetidina, hidroclorotiazida, estrogeni, fenitoina, progestogeni, rifampicina, tacrolimus, teofilina, antidepresive triciclice, zidovudina, înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme cu stomacul. ...