Antihistamines


IMULAN BioTherapeutics, LLC | Antihistamines (Medication)


Desc:

Antihistaminicele sunt un tip de medicament frecvent utilizat pentru a trata o serie de conditii de sanatate alergice.

Acestea includ:febra fânului; rinita alergica % u2013 inflamatia nasului ca urmare a unei reactii alergice la substante, cum ar fi acarienii; afectiuni cutanate alergice, eczeme sau urticarie (urticarie); conjunctivita alergica % u2013 inflamarea ochilor.

...

Side Effect:

Unele dintre efectele secundare principale de antihistaminice includ:uscat gura, somnolenta, ameteli, greata si varsaturi, agitatie sau toane (la unii copii), dificultate urinat sau incapacitatea de a urina, neclara, confuzie.

Mai putin frecvente reactii adverse la prima generatie de antihistaminice includ:insomnie % u2013 dificultatea de a dormi; cosmaruri; halucinatii % u2013 vazând sau aud lucruri care nu sunt reale; mâncarimi ale pielii.

Efecte adverse rare de prima generatie de antihistaminice includ:batai rapide ale inimii; senzatie de constrictie toracica. ...

Precaution:

Daca sunteti luati un antihistaminic care provoaca somnolenta, încercati sa-l ia înainte de culcare. Evitati utilizarea în timpul zilei atunci când de conducere.

Antihistaminicele pot interactiona cu alte medicamente luati, astfel încât înainte de a lua le informeze furnizorul de asistenta medicala despre orice medicamente luati.

Discutati cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza antihistaminice, daca aveti o extinsa de prostata, boli de inima, hipertensiune arteriala, probleme de tiroida, boli de rinichi sau de ficat, un vezicii urinare obstructie, sau glaucom sau alte conditii care cauzeaza o crestere a presiunii intraoculare. De asemenea, discutati cu medicul dumneavoastra daca sunteti gravida sau care alapteaza.

...