Antihistamines

IMULAN BioTherapeutics, LLC | Antihistamines (Medication)

Desc:

Antihistaminicele sunt un tip de medicament frecvent utilizat pentru a trata o serie de conditii de sanatate alergice.

Acestea includ:febra fânului; rinita alergica % u2013 inflamatia nasului ca urmare a unei reactii alergice la substante, cum ar fi acarienii; afectiuni cutanate alergice, eczeme sau urticarie (urticarie); conjunctivita alergica % u2013 inflamarea ochilor.

...


Side Effect:

Unele dintre efectele secundare principale de antihistaminice includ:uscat gura, somnolenta, ameteli, greata si varsaturi, agitatie sau toane (la unii copii), dificultate urinat sau incapacitatea de a urina, neclara, confuzie.

Mai putin frecvente reactii adverse la prima generatie de antihistaminice includ:insomnie % u2013 dificultatea de a dormi; cosmaruri; halucinatii % u2013 vazând sau aud lucruri care nu sunt reale; mâncarimi ale pielii.

Efecte adverse rare de prima generatie de antihistaminice includ:batai rapide ale inimii; senzatie de constrictie toracica. ...


Precaution:

Daca sunteti luati un antihistaminic care provoaca somnolenta, încercati sa-l ia înainte de culcare. Evitati utilizarea în timpul zilei atunci când de conducere.

Antihistaminicele pot interactiona cu alte medicamente luati, astfel încât înainte de a lua le informeze furnizorul de asistenta medicala despre orice medicamente luati.

Discutati cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza antihistaminice, daca aveti o extinsa de prostata, boli de inima, hipertensiune arteriala, probleme de tiroida, boli de rinichi sau de ficat, un vezicii urinare obstructie, sau glaucom sau alte conditii care cauzeaza o crestere a presiunii intraoculare. De asemenea, discutati cu medicul dumneavoastra daca sunteti gravida sau care alapteaza.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».